Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Cooky ma délután lesz utoljára

Cooky a ma reggeli Önindítóban árulta el, hogy délután hallhatják utoljára rádiózni. Nem volt szó róla, de nem kizárt, hogy átigazol a Rádió 1-hez.

Publikálás ideje: 2016.06.17.

Lázadóvezér lett Andy Vajnából

Múlt szerdán elindult a fővárosban Andy Vajna rádiója, amely a fiatalokat célozza olyan levitézlett lemezlovasok közreműködésével, mint Bárány Attila vagy Hamvai PG. Még a korábban népszerű Rádió 1 névhasználati jogát is megszerezték.

Publikálás ideje: 2016.06.08.

Újra megy a Rádió 1

Ahogy a promóciós szpot fogalmaz, a "gonosz Simi birodalom" két rádiója csak ideiglenesen tudta háttérbe szorítani az univerzum igazi mai slágereit, mert a "jedik ereje" helyreállította a rendet a földön. Ismét van ugyanis Rádió 1, ismét vannak igazi mai slágerek, ezúttal a budapesti 96.4-en.

Publikálás ideje: 2016.06.04.

Andy Vajna újabb pesti rádiót környékez

Még el sem indult a kormánybiztos által alapított Rádió 1, de már az egykori Juventus, a mai Sláger FM környékén tapogatóznak.

Publikálás ideje: 2016.05.31.

A TriMedia értékesíti a Rádió 1-et is

Hamarosan a 96.4 MHz-es frekvencián újra hallható a Rádió1 Budapesten. Az indulást megelőzően stratégiai együttműködést kötött a Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft. valamint a sales house-ként működő TriMedia Kft.

Publikálás ideje: 2016.05.30.

Esperes Ákos ébreszt a Rádió 1-en

A Stenk értesülései szerint az újrainduló 96.4 Rádió 1 Esperes Ákost igazolta le a reggeli idősávjába. Közben úgy tűnik, a Rádió 1 várható restartja körül megújul a stílusban - gyaníthatóan - nagyon hasonló Petőfi Rádió.

Publikálás ideje: 2016.05.24.

Esperes Ákos az új Rádió1 reggeli műsorvezetője lett

Andy Vajna rádiója, ami a Rádió1 nevet kapta meg, tapasztalt rádióst, Esperes Ákost igazolta le a reggeli műsor vezetéshez. Ha a rádió neve ismerős lenne, nem véletlen, korábban volt egy ilyen rádió Budapesten, illetve vidéki rádiók állta össze egyfajta hálózatszerűségbe, ami azóta megszűnt, a frekvenciaengedélyük lejárt, és vagy nem pályáztak a meghosszabbítására, vagy nem kapták meg az engedélyt.

Publikálás ideje: 2016.05.24.

Andy Vajna rádiója nevet vált, Simicska rádiója bírságot kap

Végül nem DJ FM néven kezdi meg tevékenységét Andy Vajna kormánybiztos új rádiója, ehhez most kaptak engedélyt a Médiatanácstól. Az RTL Klub és a Simicska-féle Class FM ezúttal is bírságot kapott.

Publikálás ideje: 2016.05.14.

Andy Vajnáéké a Rádió 1

Andy Vajna még el sem indított, majd a 96,4 MHz-en hallható rádiójának nevét DJ FM-ről Rádió 1-re változtatják a Médiatanács hozzájárulásával – írta meg a Világgazdaság. A lap úgy tudja, a Class FM viszont hamarosan elhallgat.

Publikálás ideje: 2016.05.14.

A nosztalgiára épít Andy Vajna új rádiója

Napokon belül elindulhat a TV2 tulajdonosának, a filmügyi kormánybiztos Andrew. G. Vajnának a rádiója. Egy médiahatósági közleményből kiderül: Vajna még indulás előtt nevet változtatott, és adója felvette a korábban hálózatban működő, az ország felét lefedő Rádió1 nevét.

Publikálás ideje: 2016.05.13.