Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Kereskedelmi igazgatót igazolt a Rádió 1

2016. szeptember 9-től Hauk Zoltán a Rádió 1 kereskedelmi igazgatója, feladata a Rádió 1 kereskedelmi osztályának felépítése, illetve üzleti stratégiájának kialakítása.

Publikálás ideje: 2016.09.09.

Balázsék egyelőre a Class FM-re koncentrálnak

A Blikk egyik informátora szerint a Morning Show hamarosan műsorvezetőkkel együtt átköltözik Andy Vajna Rádió 1 nevű adójára, mert Nem lehetett félreérteni, ahogy a Rádió 1 vezetői arról beszéltek, hogy Balázsék náluk folytatják, és nem úgy tűnt, mintha ez titok lenne – mondta informátorunk, aki…

Publikálás ideje: 2016.08.24.

Sebestyén Balázs: Andy Vajna nem haragszik

Azt beszélik, hogy az Andy Vajna tulajdonába került Rádió 1 kapja meg a Class FM országos frekvenciáját. Az NMHH pár napja jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg a Class FM 2009 óta tartó szerződését.

Publikálás ideje: 2016.08.03.

Cooky cáfolja a pletykákat, hogy a Rádió1-en térne vissza az éterbe

A Rádió1 folyosóján azt suttogják, hogy a Music Fm-nél tévés karrierre hivatkozva felmondó Cooky feléjük tart – írja a Bors. A lap szerint a francia DJ saját közösségi oldalán is tett homályos utalást a rádiózáshoz való visszatérésére, majd ezeket a bejegyzéseket később törölte.

Publikálás ideje: 2016.06.29.

A Rádió1-hez igazolhat Cooky

Úgy látszik nem volt teljesen igaz, hogy végleg szakít a rádiózással Cooky. Alig pár nappal azután, hogy felmondott a Music Fm-nél arra hivatkozva, hogy befejezi magyarországi rádiós pályafutását, most úgy tűnik átigazol a Rádió1-re, írja a Bors.

Publikálás ideje: 2016.06.29.

Cooky ma délután lesz utoljára

Cooky a ma reggeli Önindítóban árulta el, hogy délután hallhatják utoljára rádiózni. Nem volt szó róla, de nem kizárt, hogy átigazol a Rádió 1-hez.

Publikálás ideje: 2016.06.17.

Lázadóvezér lett Andy Vajnából

Múlt szerdán elindult a fővárosban Andy Vajna rádiója, amely a fiatalokat célozza olyan levitézlett lemezlovasok közreműködésével, mint Bárány Attila vagy Hamvai PG. Még a korábban népszerű Rádió 1 névhasználati jogát is megszerezték.

Publikálás ideje: 2016.06.08.

Újra megy a Rádió 1

Ahogy a promóciós szpot fogalmaz, a "gonosz Simi birodalom" két rádiója csak ideiglenesen tudta háttérbe szorítani az univerzum igazi mai slágereit, mert a "jedik ereje" helyreállította a rendet a földön. Ismét van ugyanis Rádió 1, ismét vannak igazi mai slágerek, ezúttal a budapesti 96.4-en.

Publikálás ideje: 2016.06.04.

Andy Vajna újabb pesti rádiót környékez

Még el sem indult a kormánybiztos által alapított Rádió 1, de már az egykori Juventus, a mai Sláger FM környékén tapogatóznak.

Publikálás ideje: 2016.05.31.

A TriMedia értékesíti a Rádió 1-et is

Hamarosan a 96.4 MHz-es frekvencián újra hallható a Rádió1 Budapesten. Az indulást megelőzően stratégiai együttműködést kötött a Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft. valamint a sales house-ként működő TriMedia Kft.

Publikálás ideje: 2016.05.30.