Rock FM - Rádió Rock legfrissebb hírei

Rock FM - Rádió Rock legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Dübörög a Rock FM

Bejött a megújulás a rockzenei adónak. Nagymértékű programming és zenei átalakuláson ment keresztül tavaly nyáron a Rock FM. A december közepe óta új néven jelentkező tematikus zenei rádió a frissítés óta eltelt fél évben mintegy 70.000 fővel növelte hallgatottságát.

Publikálás ideje: 2018.03.13.

Hiánypótlás-felhívások az országos kereskedelmi rádiós pályázatban

A tanács döntött arról is, hogy a Rádió Q a folytatásban Retro Rádió néven, megváltozott műsorrenddel, magyar zenei rádióként folytathatja sugárzását, a Rádió Rock pedig Rock FM-ként működhet tovább.

Publikálás ideje: 2017.12.15.

Nevet váltott a Rádió Rock, megújul a Music FM, indul a Retro Rádió

Zajlanak az események a rádiós piacon.

Publikálás ideje: 2017.12.15.

Jól teljesít a Rádió Rock 95.8

Kimagasló hallgatottsági eredményeknek örülhet Magyarország legnagyobb rockzenei rádiója.

Publikálás ideje: 2017.10.20.

Jól teljesít a Rádió Rock 95.8

Kimagasló hallgatottsági eredményeknek örülhet Magyarország legnagyobb rockzenei rádiója.

Publikálás ideje: 2017.10.20.

Fejlesztés és növekedés a Rádió Rock 95.8-nál

Egyre népszerűbb Magyarország legnagyobb rockzenei adója, a Rádió Rock 95.8. A programming átalakuláson áteső csatorna másfélszeresére növelte hallgatottságát.

Publikálás ideje: 2017.09.22.

Számos újdonsággal készül a Rádió Rock 95.8

A rádió műsorszerkezetében, arculatában és zenei kínálatában is jelentős átalakítás zajlik, melynek első eredményei már a hallgatottsági adatokban is visszatükröződnek.

Publikálás ideje: 2017.08.08.

Jurásek Balázs a megújult Rádió Rock 95.8-on

Júliustól a Rock Délután új műsorvezetője Jurásek Balázs, aki számára nem idegen sem a rádiózás, sem a rock műfaj, hisz ezer éve a rádiós piacon dolgozik - legutóbb a Kék Duna Rádióban vezetett műsort. Balázs kívül-belül vérbeli rocker, aki a Demonlord metál zenekarnak volt frontembere.

Publikálás ideje: 2017.07.14.

Megritkulnak Kovács Áron szereplései a megújuló Rádió Rockon

A Rockreggel című műsor eddigi állandó műsorvezetője csak hetente lesz adásban az éppen mostanában megújuló rádióban. Mi áll a változás hátterében, és hogyan változik a műsor- és zenei kínálat?

Publikálás ideje: 2017.06.30.

Megújul a Rádió Rock

A jövőben csak hetente lesz hallható a megújuló Rock Reggelben Kovács Áron - derítette ki a 24.hu. Változik a csatorna zenei kínálata, és új lesz a station voice is.

Publikálás ideje: 2017.06.28.