Spirit FM legfrissebb hírei

Spirit FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Puzsér Róbert átköltözteti a Spirit FM-re az Önkényes Mérvadót

A jövő héttől induló Önkényes Mérvadó című műsor hétfőtől csütörtökig minden nap jelentkezik, benne Puzsér Róbert mellett Horváth Oszkár állandó és Nyári Gábor, Csízi Ágnes, Kovács 4 Zoltán, Gödri Bulcsu váltott műsorvezetésével.

Publikálás ideje: 2020.09.30.

Eldőlt az ATV-s Spirit FM sorsa, bírság a Rádió 1-nek

A Médiatanács meghosszabbította a Spirit FM médiaszolgáltatási jogosultságát, valamint döntött a Rádió Most Kaposvár médiaszolgáltatási jogosultságáról is. A testület ezenkívül megbírságolta a Rádió 1-et, illetve több más aktuális üggyel is foglalkozott, így például elfogadtak és közzétettek egy friss reklámpiaci tanulmányt is.

Publikálás ideje: 2019.11.07.

Frekvenciát nyert a Mária Rádió Helikon, büntetést kapott a Spirit FM

A budaörsi 104,8 MHz kereskedelmi frekvenciára két pályázatot nyújtottak be. Döntött a Médiatanács a Keszthely 93,4 MHz helyi frekvencia közösségi használatára kiírt pályázati eljárás eredményéről: az jogosultság nyertese a Mária Rádió Frekvencia Kft., amely az FM 4 Rádió Kft.-vel hálózatba kapcsolódva használja majd a frekvenciát Mária Rádió Helikon néven

Publikálás ideje: 2019.09.18.

Elindult a a Spirit FM! - A 87,6 MHz-es budapesti frekvencián

Az ATV Start vendégei Korvin Tibor, a Spirit FM programigazgatója és Novák András műsorvezető.

Publikálás ideje: 2019.09.02.

Médiatanácsi ellenszegüléssel elstartolt az ATV-közeli Spirit FM

Mától Spirit FM az ATV vezérigazgatója által megvásárolt eddigi Broadway Rádió a budapesti FM 87,6 MHz-en. A névváltás annak ellenére valósult meg, hogy a Médiatanács hónapok óta nem dönt a benyújtott névváltási engedélyről, ezzel mulasztásos jogsértést megvalósítva.

Publikálás ideje: 2019.09.02.

Jön a Spirit FM

Szeptember 2-ától. Szeptember 2-án indul a főváros legújabb rádiója, a Spirit FM – írja az atv.hu. Az eddig a Broadway Rádió otthonául szolgáló 87,6 MHz-es budapesti kisközösségi frekvenciára érkező adó tartalmilag az ATV Spiritet próbálja majd megidézni portré- és kulturális műsorokkal, sporttal, humorral és nem utolsó sorban spirituális, keresztény tartalmakkal. Az atv

Publikálás ideje: 2019.08.27.