Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Tollas kupát rendezett a Rádió 88

A rádió csapata második lett. Harmadszor szervezett amatőr tollaslabda bajnokságot a Rádió 88. Ahogy tavaly, úgy idén is március 15-én mérkőztek meg egymással a szegedi cégek által felállított csapatok. Minden válogatott négy főből állt, őket tudás szerint rangsorolták, az egyszerűbb párosítások érdekében

Publikálás ideje: 2018.03.16.

Gazdasági Muppet Show helyett fiatalos szakértelem

Ilyen lenne az InfoRádió reggeli műsora, ha nyakon öntenék egy adag fiatalos lendülettel merülhet fel a hallgatóban rendre, amikor kora reggel a Jazzyre teker. Persze a fiatalosság itt érdemel némi kiegészítést. Nem Sebestyén Balázsék ízléstelenségbe forduló szókimondásával, nem is a YouTube-videósok lelkes-hadarós éretlenségével állunk szemben.

Publikálás ideje: 2018.03.14.

Hazánk is képviselteti magát az idei Radiodays Europe-on

A 42NET-csoport már nemzetközi cégként vesz részt az eseményen. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Bécsben rendezik meg a 2018-as Radiodays Europe-ot, a kontinens legnagyobb rádiós szakmai rendezvényét.

Publikálás ideje: 2018.03.14.

Dübörög a Rock FM

Bejött a megújulás a rockzenei adónak. Nagymértékű programming és zenei átalakuláson ment keresztül tavaly nyáron a Rock FM. A december közepe óta új néven jelentkező tematikus zenei rádió a frissítés óta eltelt fél évben mintegy 70.000 fővel növelte hallgatottságát.

Publikálás ideje: 2018.03.13.

Vezetőcsere a 103.9 Sláger FM élén

Március közepétől Ürge Dezső váltja Csikesz Erikát a 103.9 Sláger FM vezérigazgatói posztján. Az új vezető célja, hogy tovább növelje a rádió eddig elért pozícióit a teljes lakosság körében.

Publikálás ideje: 2018.03.12.

Új műsor és maratoni toplista a Rádió 88-ban

Igazodva a mai zenei trendekhez, és a fiatalok zenefogyasztási szokásainak figyelembevételével új műsort indít a Rádió 88. A Stream Chart Show a legismertebb zenei streaming szolgáltatások (Apple Music, Spotify, Google Play Music, YouTube) kedvenceit mutatja be egy összesített 40-es listában, minden vasárnap délután 16 órától.

Publikálás ideje: 2018.03.10.

Reklámkampánnyal keres új műsorvezetőt a 90.9 Jazzy Rádió

2018. március 15-től távozik a 90.9 Jazzy Rádió délutáni, Happy Hours c. műsor műsorvezetője Pachmann Péter. Péter 2017 nyarán szegődött a rádióhoz speciálisan a nyári időszakra, de annyira szívéhez nőtt ez a számára is új műfaj, hogy a rádió vezetőségével közösen a folytatás mellett döntöttek.

Publikálás ideje: 2018.03.09.

Megszűnik Friderikusz műsora a 89.5 Music FM-en

A jövőben az eddig megszokott zeneközpontú műsorstruktúra lesz hallható a vasárnap délelőtti sávban.

Publikálás ideje: 2018.03.09.

Új weboldalt kap a Rádió 7

A radio7.hu a promenad.hu-t váltja. Új címre költözik és frissül a hódmezővásárhelyi Rádió 7 weboldala – írja a promenad.hu. A cserére azért van szükség, mert a Promenád új tulajdonoshoz kerül.

Publikálás ideje: 2018.03.09.

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Az Advenio Zrt. bírósági felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának pályázati nyilvántartásba vételt megtagadó végzésével szemben, ezért a tanács legutóbbi ülésén – a törvényi előírásoknak megfelelően – felfüggesztette az országos kereskedelmi rádiós pályázati eljárást.

Publikálás ideje: 2018.03.08.