Klubrádió legfrissebb hírei

Klubrádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Klubrádiónak hiányzik 1,4 milliárd forint

Csaknem 1,5 milliárd forint kártérítésért perli a Klubrádó a médiahatóság Médiatanácsát, amiért a szervezet a rádió budapesti frekvenciáiról szóló vitákban jogsértéseket követett el, emiatt a rádiónak többletterhei keletkeztek, miközben bevételektől is elesett.

Publikálás ideje: 2015.04.18.

Itt találkozhat kedvenc műsorvezetőjével

Adománygyűjtő hetet rendez a Klubrádió. Nemcsak különleges műsorokkal készülnek, hanem olyan programokkal is, ahol a hallgatók találkozhatnak a rádió dolgozóival, műsorvezetőivel. Az adományokat a rádió működtetésére fordítják.

Publikálás ideje: 2015.03.12.

Klubrádió: új tagokkal bővül a Halhatatlanok Társulata

A Klubrádió jóvoltából idén is szavazhat a közönség azokra a művészekre, akiket a Társulat kuratóriuma ajánl a figyelmébe.

Publikálás ideje: 2015.02.12.

Többé nem sugároz a Klubrádió Gyöngyös térségében

Tegnap éjféltől nem lehet fogni a rádiót Gyöngyös térségében a 88,9 megahertzes frekvencián. A háttérben a szerződés felmondása áll.

Publikálás ideje: 2014.05.21.

Frekvenciát vált a Klubrádió

Jövő pénteken nulla órakor frekvenciát vált a Klubrádió, a jelenlegi 95,3 helyett a 92,9 MHz-en lesz elérhető. Ezzel lezárul a csaknem négy évig tartó jogi huzavona, a Klubrádió ugyanis még a 2010-es választások előtt nyerte el ezt a közösségi, tehát ingyenes frekvenciát.

Publikálás ideje: 2014.02.04.

Megint frekvenciát kapott a bíróságtól a Klubrádió

A bíróság nem jogerősen megint létrehozta a Klubrádió műsor szolgáltatási szerződését a 92,9 MHz-es frekvencián. Egyszer már született ilyen döntés, de az NMHH fellebbezett, és végül visszakerült az ügy első fokra.

Publikálás ideje: 2012.11.14.

A Klubrádió mostantól látható is!

A magyar rádiózásban egyedülálló szolgáltatást indított a Klubrádió. A rádió honlapján már látható is az élő adás, a stúdióban elhelyezett többé-kevésbé intelligens webkamera segítségével a rádióhallgatók nézőkké válhatnak. A nézők így igazi csemegéhez juthatnak: megismerkedhetnek az ismert hangokhoz tartozó arcokat is.

Publikálás ideje: 2011.06.08.