Klubrádió legfrissebb hírei

Klubrádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Klubrádió befektetõje bevásárolta magát a 168 Órába

Többségi tulajdonrészt szerzett a 168 Órában a Brit Média Befektetési Zrt. A befektető magyar cég mögött egy belgiumi alapítvány áll, nyáron a Klubrádióban szereztek öt százalékos részesedést.

Publikálás ideje: 2015.10.21.

Újra mérik a Klubrádiót

E hónaptól a Klubrádió hallgatottsági adatai ismét elérhetővé válnak a RAME TNS Hoffmann Médiaméter szolgáltatásában, így a hirdetők és a médiaügynökségek egyaránt hozzáférhetnek a mérési adatokhoz.

Publikálás ideje: 2015.09.11.

Ismét a hallgatottságmérésben a Klubrádió

2015 szeptemberétől kezdve a Klubrádió hallgatottsági adatai ismét elérhetővé válnak a TNS Hoffmann-Mediameter által készített, és a Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME) által megrendelt kutatásban, így a hirdetők és a médiaügynökségek egyaránt hozzáférhetnek a mérési adatokhoz - áll a Klubrádió közleményében.

Publikálás ideje: 2015.09.11.

A Médiatanács jogszerűtlenül rajzolta át a rádiós piacot

A Médiatanács jogszerűtlenül rajzolta át a rádiós piacot - A TASZ két év után végül pert nyert: a Klubrádió frekvenciapályázatos ügye önkényes vegzálás volt. Magyarul: az MNHH évekig önkényesen és törvénysértően packázott a Klubrádióval.

Publikálás ideje: 2015.08.14.

Relatíve független médiát vett a Klubrádió új tulajdonosa

A Viasatnál, majd a TV2-nél dolgozott vezető pozícióban a Klubrádió új résztulajdonosa, aki exkluzív interjút adott az Origónak. Megyeri Andrásnak és befektetőtársainak nagy tervei vannak a magyar médiapiacon. A Klubrádiónál üzleti okokból apróbb finomhangolások lehetnek. A cége mögött álló amerikai befektetőkről nem árult el sokat.

Publikálás ideje: 2015.07.30.

Titokzatos befektetõ szállt be a Klubrádióba

Egy hosszabb folyamat első lépcsőjeként egy befektető mintegy 40 millió forinttal szállt be a Klubrádióba - tudta meg az Origo. A befektető magyar cég mögött egy belgiumi alapítvány áll. Nem változik meg sem a Klubrádió vezetése, sem annak szellemisége - állítja a fő tulajdonos, Arató András, akit a rádiónál lezárult tőkeemelésről kérdeztünk.

Publikálás ideje: 2015.07.22.

Klubrádió: természetes, hogy a bevándorlók megerőszakolják a nőket

Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a helyettesítő Szelestey Lajos brillírozott.

Publikálás ideje: 2015.06.11.

55 millió műszaki fejlesztésekre

Húsz közösségi tévé és rádió nyert a műszaki fejlesztést célzó pályázat első fordulójában, köztük a Klubrádió és az InfoRádió is. A Médiatanács a közösségi rádiók és televíziók műszaki fejlesztését szolgáló pályázat első fordulójában húsz médiaszolgáltató számára nyújtott pénzügyi támogatást, összesen 55,2 millió forint értékben.

Publikálás ideje: 2015.06.01.

A Klubrádió már nem fér be Orbán értékelőjére

Sajnálattal értesítjük kedves olvasóinkat és rádióhallgatóinkat, hogy a Klubrádió nem tud helyszíni tudósítást adni a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány által a Budapesti Történeti Múzeumba szervezett rendezvényről, ahol a miniszterelnök értékeli kormányának elmúlt öt éves tevékenységét, ugyanis nem férünk be a terembe.

Publikálás ideje: 2015.05.28.

A Klubrádiónak hiányzik 1,4 milliárd forint

Csaknem 1,5 milliárd forint kártérítésért perli a Klubrádó a médiahatóság Médiatanácsát, amiért a szervezet a rádió budapesti frekvenciáiról szóló vitákban jogsértéseket követett el, emiatt a rádiónak többletterhei keletkeztek, miközben bevételektől is elesett.

Publikálás ideje: 2015.04.18.