Petőfi Rádió legfrissebb hírei

Petőfi Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Petíció indult a Petõfi Rádió visszaállításáért

A Petõfi Rádió hallgatóinak egy része csalódott a mûsorvezetõk cseréje és az egyéb változások miatt, követelik vissza Buda Marcit és a többieket. A posztok alatt panaszkodó és felháborodott kommentek gyülekeznek, már petíciót is indítottak Kérjük vissza a régi Petõfi-s hangokat!

Publikálás ideje: 2016.06.01.

“Elpetőfiesítettük a kereskedelmi rádiózást” – Az MTVA sajtófőnöke a megújult Petőfiről

A közmédia fiatalosnak és progresszívnak tartott rádiója új szlogennel, új műsorvezetőkkel, és új zenékkel vágott neki a jövőnek, a Petőfi rádió megváltozott arculata azonban kommentelők sokaságának a haragját váltotta ki. A PestiSrácok.hu megkereste Kobza Miklóst, az MTVA sajtófőnökét, hogy mi a véleményük a háborgókról és mit remélnek az újrahangolástól.

Publikálás ideje: 2016.06.01.

Zúdul a gyűlölet a Petőfi rádióra

Nem túl lelkesek a hallgatók a megújult Petőfi rádiótól, vagy úgy is mondhatjuk, hogy mindenki utálja.

Publikálás ideje: 2016.05.31.

Távozik a Petõfi Rádió ismert reggeli hangja

Buda Márton kihagy fél évet, miután kivették a reggeli sávból.

Publikálás ideje: 2016.05.31.

Életed ritmusa a többiek halála

A Petőfi Rádiót egykor a magyar könnyűzene megmentőjeként ünnepelték, ma már a sírásójaként beszélnek róla. A Nagyon zene korszaknak vége, és nem tudni, mi jön most.

Publikálás ideje: 2016.05.30.

Felmondott a Petőfi Rádió egyik legrégebbi szerkesztője

Távozik a közmédiából Horváth Gergely, aki a Petőfi Rádió és a tavaly indult Petőfi TV felelős szerkesztőjeként dolgozott.

Publikálás ideje: 2016.05.28.

Végleg kiherélik a Petőfi Rádiót?

Ma délután a Petőfi Rádió rádiósai megtudják, hogy az új vezetés kirúgja-e őket, vagy sem. Arról, hogy a rádióadó életében új időszámítás indul, sokan csak egy csütörtöki origós cikkből értesültek. Az új főszerkesztő korábban szembeszállt Simicskával. A rádió szerint nem lesznek sem elbocsátások, sem felmondások.

Publikálás ideje: 2016.05.27.

Nem lesznek tömeges kirúgások a Petőfinél

Ezt Pető Zoltán, a rádió főszerkesztője mondta el az Indexnek ma reggel, miután szembesítettük azzal az iparági pletykával, miszerint péntek délutánra minden munkatársukat behívták, hogy nagy részüket azzal a lendülettel el is küldjék a közmédia legfiatalosabbnak tartott csápjától.

Publikálás ideje: 2016.05.27.

Viszlát, Nagyon Zene!

Ahogy korábbi cikkünkben már jeleztük, teljesen átalakul hétfőn a Petőfi Rádió. Peller Mariann és Harsányi Levente ébreszt majd, de a többi sávba is új műsorvezetők érkeznek. Vadonatúj arculattal jelentkezik a csatorna, és 9 év után lecserélik a "nagyon zene" szlogent is.

Publikálás ideje: 2016.05.26.

Ismert mûsorvezetõk, új szlogen és új hullám a Petõfi Rádiónál

Peller Mariann, Harsányi Levente viszi a reggelt, Buda Marci a délutános, minden hétköznap este mûsort vezet a Republicból ismert Boros Csaba. Petõ Zoltán, a rádió fõszerkesztõje még több magyar zenét ígér, de a kereskedelmi rádiókkal nem akarnak versenyezni, és lecserélik...

Publikálás ideje: 2016.05.26.