Petőfi Rádió legfrissebb hírei

Petőfi Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Zenei díjat alapított a Petőfi Rádió

Zenei díjat alapít a Petőfi Rádió a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő szereplőinek. A Petőfi Zenei Díjat június 28-án Sopronban, a Telekom VOLT Fesztivál nulladik napján nagyszabású gála keretében adják át.

Publikálás ideje: 2016.05.19.

Tavaszi Hajtás a Petőfin

Rádióhallgatás sütés közben egy cukrászdában, autószerelés alatt, vagy éppen egy borospincében, palackozáskor - mindenki máskor és máshogy hallgatja a Petőfit. A rádió a héten országjáró körútra indult: olyan munkahelyeket keresnek fel, ahol napközben a Petőfi szól.

Publikálás ideje: 2016.03.21.

Mai slágerek a Petőfin?

A Billboard szerint a világ legjobb zenéit játssza a Petőfi Rádió. A patinás zenei szaklap trendinek és frissnek nevezte a magyar közrádió zenei kínálatát, sőt még az Egyesült Királyság legnépszerűbb csatornájánál, a BBC Radio 1-nál is menőbbnek tartotta a Nagyon Zene rádióját, ami egyébként február eleje óta egyre kommerszebb dalokat, befutott mai slágereket játszik.

Publikálás ideje: 2016.02.26.

Rádiós toplista: hányan hallgatnak Klubrádiót?

Budapesten a Class FM-et a Kossuth Rádió, illetve a Music FM követi, országosan a Petőfi a harmadik. A magyarok többsége naponta vagy hetente többször az autórádiót (66%) és a klasszikus rádiókészüléket (63%), kapcsolja be, ha rádiót szeretne hallgatni.

Publikálás ideje: 2015.11.23.

Sebestyén Balázs: a nők utálják a női rádiósokat

Csak egyetlen vezéregyéniség fér meg egy rádió reggeli műsorvezetői csapatában, a nőknek pedig nagyon nem fekszik ez a szerep. Csütörtökön este egy asztalhoz ült Sebestyén Balázs a Class FM-től, Bochkor Gábor a Music FM-től és Buda Márton a Petőfi rádiótól.

Publikálás ideje: 2015.10.31.

Oroszlánkölyköket nevelt a Petőfi Rádió műsorvezetője

Szabó Tamás tizenhét éves kora óta rádiózik, jelenleg két műsort is vezet a Petőfi Rádión: a Petőfi Összes-ben és a hétvégi TOP30-ban hallhatjuk. Tinédzserként oroszlánkölyköket nevelt a családjuk, erről mesél.

Publikálás ideje: 2015.07.29.

Superbrands-díjas a Kossuth és a Petőfi rádió

Superbrands-díjas a Kossuth és a Petőfi Rádió, azt ezt tanúsító oklevelet szerdán vehette át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. rádiós médiaszolgáltatásért felelős igazgatója.

Publikálás ideje: 2015.07.29.

Előzött a Music FM

Országos szinten is megelőzi a 89.5 Music FM a Petőfit - derült ki a legfrissebb hallgatottsági mutatókból. Budapesten a 15-29 évesek között - a teljes napot tekintve - a 89,5 Music Fm a leghallgatottabb rádió. Érdekes az az adat is, hogy mennyire a „rádió elé köti” a fiatalokat a 89,5 Music Fm a késő délutáni illetve éjszakai sávban.

Publikálás ideje: 2015.06.02.

Buda Marci Darth Vaderrel ünnepelt

Május negyedikét, azaz a Nemzetközi Star Wars napot a Petőfi Rádió műsorvezetője Darth Vader társaságában töltötte, a nagy találkozásról pedig fotókat is posztolt közösségi oldalára.

Publikálás ideje: 2015.05.04.

Rádióműsort kapott Fluor Tomi

Grand Tour címmel saját rádióműsorral jön Fluor Tomi a Petőfi Rádió esti műsorsávjában. Az újdonsült rádiós pilot adása meggyőzte az MR2 szerkesztőit, ezért felkérték az újabb részek elkészítésére.

Publikálás ideje: 2015.03.17.