Petőfi Rádió - MR2 legfrissebb hírei

Petőfi Rádió - MR2 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Podcast formátumban tér vissza a Kultúrfitnesz

Horváth Gergely műsora az interneten kap teret

Publikálás ideje: 2018.04.19.

A Petőfi Rádió is segített

Rákbeteg kisfiúnak segített Harsányi Levente és a Talpra magyar.

Publikálás ideje: 2017.09.11.

Vízilabdás bajnokok a Talpra magyarban!

Különleges társműsorvezetőkkel várja a hallgatóit a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsora július harmadikától! Jövő héten a vízilabda olimpiai és világbajnokai ragadnak mikrofont és vezetik a műsort Peller Mariannal és Kardos Horváth Janóval.

Publikálás ideje: 2017.07.02.

Átadták a Petőfi Zenei Díjakat

A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.

Publikálás ideje: 2017.06.27.

Elkészült a Petőfi Pont

A VOLT Fesztivál kezdetére időzítve elkészült a Petőfi Pont, a Petőfi Rádió találkozási pontja. Hétfőtől Peter Sharp, a Petőfi rezidens DJ-je vár mindenkit az esti bulikra.

Publikálás ideje: 2017.06.26.

Új vezető a Petőfi Rádiónál

Vezetőváltáson esett át, rövidesen ismét megújul, és deklaráltan piacvezető szerepre törekszik majd a friss Superbrands-díjas Petőfi Rádió. De lehet-e kereskedelmies egy közrádió?

Publikálás ideje: 2017.05.31.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Indul a II. Petőfi Zenei Díj

Idén ismét átadják a Petőfi Zenei Díjakat, ezúttal a jubileumi soproni Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján, június 26-án, hazai és világsztárok közreműködésével.

Publikálás ideje: 2017.01.30.

A Class FM halálából a Rádió 1 és a Petőfi profitált leginkább

A rádiós piac átrendeződésével nem lett sokkal kevesebb rádióhallgató az országban, sőt, Budapesten még emelkedett is a számuk.

Publikálás ideje: 2017.01.11.

Ismét Superbrands díjas a Petőfi

A csatorna már többször is elnyerte a kitüntetést, amit piackutatási adatok alapján egy szakmai bizottság ítélt meg a közszolgálati rádiónak - adta hírül az M1 hírcsatorna.

Publikálás ideje: 2016.09.16.