Petőfi Rádió legfrissebb hírei

Petőfi Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Hallgatottsági adatok – 2018. február-április

Országosan továbbra is a Petőfi Rádió, Budapesten pedig a Sláger FM dominál. Országosan és Budapesten sem változtak jelentősen a hallgatottsági erőviszonyok – derül ki az egységes rádiós közönségmérés február és április közötti időszakra vonatkozó frissen publikált adataiból

Publikálás ideje: 2018.06.18.

Tiszttartó Titusz: a magyar zenei kvóta betartásával is lehet sikeres egy rádió

Az elmúlt egy év egyik legfontosabb tapasztalata, hogy a magyar zenék előírt 35 százalékos arányának betartásával is lehet sikeres rádiót működtetni – jelentette ki a Petőfi Rádió csatornaigazgatója csütörtökön, a kétnapos Music Hungary konferencia nyitónapján Egerben – adta hírül az MTI

Publikálás ideje: 2018.05.31.

Szárnyakat kaphatnak a Petőfi Rádió hallgatói

Ezen a héten Nagy Futam lázban ég a Talpra Magyar három műsorvezetője: Harsányi Levente, Szabó Győző és Bikfalvi Tamás, hiszen szerencsés hallgatóik közül a legkitartóbbak beülhetnek egy Forma-1-es versenyautóba, vagy túraautóba, de akár repülhetnek is a május 1-i Nagy Futam légi parádén résztvevő gépek közül egy Li II-es repülővel, vagy egy Red Bull helikopterrel

Publikálás ideje: 2018.04.23.

Podcast formátumban tér vissza a Kultúrfitnesz

Horváth Gergely műsora az interneten kap teret

Publikálás ideje: 2018.04.19.

A Petőfi Rádió is segített

Rákbeteg kisfiúnak segített Harsányi Levente és a Talpra magyar.

Publikálás ideje: 2017.09.11.

Vízilabdás bajnokok a Talpra magyarban!

Különleges társműsorvezetőkkel várja a hallgatóit a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsora július harmadikától! Jövő héten a vízilabda olimpiai és világbajnokai ragadnak mikrofont és vezetik a műsort Peller Mariannal és Kardos Horváth Janóval.

Publikálás ideje: 2017.07.02.

Átadták a Petőfi Zenei Díjakat

A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.

Publikálás ideje: 2017.06.27.

Elkészült a Petőfi Pont

A VOLT Fesztivál kezdetére időzítve elkészült a Petőfi Pont, a Petőfi Rádió találkozási pontja. Hétfőtől Peter Sharp, a Petőfi rezidens DJ-je vár mindenkit az esti bulikra.

Publikálás ideje: 2017.06.26.

Új vezető a Petőfi Rádiónál

Vezetőváltáson esett át, rövidesen ismét megújul, és deklaráltan piacvezető szerepre törekszik majd a friss Superbrands-díjas Petőfi Rádió. De lehet-e kereskedelmies egy közrádió?

Publikálás ideje: 2017.05.31.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.