Bartók Rádió legfrissebb hírei

Bartók Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Élő műsorral ünneplik szombaton a Bartók Rádió napját

Különleges adásnappal, élő műsorfolyammal és zenei vetélkedővel ünnepli szombaton a Bartók Rádió a csatorna névadója, Bartók Béla születésnapját. A Bartók Rádió napján 14 órától 19.30-ig a Magyar Rádió Márványtermében és 6-os stúdiójában négy eseményt látogathatnak az érdeklődők, a hallgatók pedig élő adásban követhetik a koncerteket és a vetélkedőt

Publikálás ideje: 2018.03.23.

A Bartók Rádió élő adással köszönti a Győri Filharmonikusokat

A négyórás műsorfolyamban interjúk, zenés játékok és élő közvetítés is lesz.

Publikálás ideje: 2018.02.20.

Elismerés a Bartók Rádió munkatársának

Mali Andrea a Bartók Rádió gyártásvezetője vehette át idén a Magyar Rádió és a Lajtha László Alapítvány Kuratóriumának Lajtha-díját, a Magyar Rádió Márványtermében tartott keddi ünnepi koncert szünetében.

Publikálás ideje: 2018.01.24.

Győztest hirdettek a Bartók tehetségkutatóján

Ahogy arról korábban beszámoltunk, műsorvezetői tehetségkutatót indított a Bartók Rádió, amit a közönség szavazatai alapján Fellegi Lénárd nyert meg.

Publikálás ideje: 2017.10.31.

Kodály előtt tiszteleg a Bartók őszi műsorrendje

Filmzenei és operaműsorokkal, valamint Kodály Zoltán emléke előtt tisztelegve készül a Bartók Rádió az őszi műsorrendre.

Publikálás ideje: 2017.09.01.

Tehetségkutatót indít a Bartók Rádió

Tehetségkutatóval keres új munkatársakat a közszolgálati média kulturális rádiója. A győztes fél évig a Bartók Rádió csapatában és műsoraiban tökéletesítheti tudását.

Publikálás ideje: 2017.08.15.

Megújult a Bartók Rádió

Megújult a Bartók Rádió műsorstruktúrája március közepétől - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-t. Mint írták, az adó két legkedveltebb élő magazinműsorát, a reggel 6-tól fél 10-ig futó Muzsikáló reggelt és a délután 3-tól 7-ig tartó Muzsikáló délutánt március közepétől a Muzsikáló délelőtt köti össze, így szinte egész nap élő magazinműsor megy a Bartókon.

Publikálás ideje: 2016.03.21.

Hírrádió lesz a Kossuth adó

Hírrádió lesz a Kossuth adó - Minden magazinműsort a Bartók Rádióra vinnének át. Tavaly márciusban az M1 lett ugyanígy hírtévé.

Publikálás ideje: 2016.01.15.

A magyar kultúrával foglalkozik két hétig a svájci Radio Espace 2

Majdnem két hétig a magyar zenével, irodalommal, történelemmel, Budapest kulturális kínálatával foglalkozik a francia nyelvű svájci Radio Espace 2 a Bartók Rádióval együttműködésben.

Publikálás ideje: 2014.11.14.