Bartók Rádió legfrissebb hírei

Bartók Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Győztest hirdettek a Bartók tehetségkutatóján

Ahogy arról korábban beszámoltunk, műsorvezetői tehetségkutatót indított a Bartók Rádió, amit a közönség szavazatai alapján Fellegi Lénárd nyert meg.

Publikálás ideje: 2017.10.31.

Kodály előtt tiszteleg a Bartók őszi műsorrendje

Filmzenei és operaműsorokkal, valamint Kodály Zoltán emléke előtt tisztelegve készül a Bartók Rádió az őszi műsorrendre.

Publikálás ideje: 2017.09.01.

Tehetségkutatót indít a Bartók Rádió

Tehetségkutatóval keres új munkatársakat a közszolgálati média kulturális rádiója. A győztes fél évig a Bartók Rádió csapatában és műsoraiban tökéletesítheti tudását.

Publikálás ideje: 2017.08.15.

Megújult a Bartók Rádió

Megújult a Bartók Rádió műsorstruktúrája március közepétől - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-t. Mint írták, az adó két legkedveltebb élő magazinműsorát, a reggel 6-tól fél 10-ig futó Muzsikáló reggelt és a délután 3-tól 7-ig tartó Muzsikáló délutánt március közepétől a Muzsikáló délelőtt köti össze, így szinte egész nap élő magazinműsor megy a Bartókon.

Publikálás ideje: 2016.03.21.

Hírrádió lesz a Kossuth adó

Hírrádió lesz a Kossuth adó - Minden magazinműsort a Bartók Rádióra vinnének át. Tavaly márciusban az M1 lett ugyanígy hírtévé.

Publikálás ideje: 2016.01.15.

A magyar kultúrával foglalkozik két hétig a svájci Radio Espace 2

Majdnem két hétig a magyar zenével, irodalommal, történelemmel, Budapest kulturális kínálatával foglalkozik a francia nyelvű svájci Radio Espace 2 a Bartók Rádióval együttműködésben.

Publikálás ideje: 2014.11.14.