89.5 Music Fm legfrissebb hírei

89.5 Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Hackerek támadták a Music FM szervereit

Itt tartunk kérem szépen, a hackereknek már nincs jobb dolga, mint Bochkor Gábor elhallgattatni, és feltörni a Bumeráng szervereit. A kisördög bennem persze azt mondatja, hogy volt valami ótvaros nagy összeomlás náluk, és ezt adják el hackertámadásnak, de mit tudok én az ilyesmire szakosodott emberek lelkivilágáról.

Publikálás ideje: 2015.10.09.

Külső támadás érte Bochkorék rádióműsorát

Több napon át külső hackertámadás zavarta a Music FM reggeli műsorának online adását. Emiatt a világ számos pontjáról, Svédországtól Izraelig SMS-ek tömkelege érkezett a 89.5 Music FM Önindítójának arról panaszkodva, hogy online nem lehet hallani a műsort.

Publikálás ideje: 2015.10.08.

Angelina Jolie-ék magyar kapcsolata

Szenzációs történet! A Music Fm reggeli Önindítójának műsorvezetői kiderítették, hogy magyar kispajtása van Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének.

Publikálás ideje: 2015.10.01.

Mennyire bunkók a sztárok?

Ezt a kérdéskört feszegették a 89.5 Music Fm reggeli műsorának műsorvezetői. Aztán egyszer csak a hóhért akasztották, és István Daniról és Bochkorról is kiderültek dolgok.

Publikálás ideje: 2015.09.29.

Verekedés volt Bochkor Gábor reggeli műsorában

A Music Fm reggeli műsorának vendége Bunyós Pityu volt, akit Bochkor Gábor nem kímélt az adás ideje. Bunyós Pityu új lemezeivel érkezett házalni a Music FM-hez, ám a szerkesztők meglátták benne a nagy lehetőséget.

Publikálás ideje: 2015.09.24.

Kiderült az igazság Bochkorról

Lehullott a lepel a 89.5 Music Fm reggeli műsorvezetőinek személyiségéről. Kiderült, hogy Pordán Petra a rádiós trióban a legtermészetesebb, István Dani célratörő és egy kicsit öntörvényű, Bochi pedig nagy önbizalommal bír és nem akar másoknak megfelelni.

Publikálás ideje: 2015.09.24.

Pordán Petra hangosan mondott igent

Örök hűséget fogadott egymásnak a Music FM két műsorvezetője, Pordán Petra és Balogh Tamás Do­monyvölgy szívében, a Lázár Lovasparkban. A nem mindennapi házasságkötést a rádió élőben közvetítette.

Publikálás ideje: 2015.08.31.

Bochkor haditengerész lett

Ismét rádiótörténelmet írt ismét Bochkor Gábor, István Dániel és Pordán Petra. Ezúttal a Duna közepéről vezettek műsort a 89.5 Music Fm Önindítójának adásában. Aztán Bocsi gondolt egyet, és elszabadult a pokol...

Publikálás ideje: 2015.07.08.

Heineken - Music FM Beach - Balaton Sound 2015

Korábbi évekhez hasonlóan a Music Fm és a Music Killers lemezlovasai a Balaton Sound-on is várják a bulizni vágyókat, mely július 8-tól 12-ig tart. Tavaly a H&M volt, idén a Heineken a partnere a Music Fm-nek. Remélhetőleg idén is élő webkamerán keresztül követhetők lesznek az események!

Publikálás ideje: 2015.07.07.

Ha estére nincs programod, akkor 4. Music Killers Party

Július 3-án éjjel megrendezésre kerül a MyTuborg Dj verseny döntője a Music Fm és a Cafe del Rio szervezésében. Az este folyamán fellépnek a Music Fm és a Music Killers lemezlovasai. A partit este 5-től Cooky indítja, de még csak a stúdióból, majd az állandó Music Killers rezidensek, valamint a MyTuborg Dj verseny lemezlovasai, valamint döntősei lépnek a lemezjátszók mögé.

Publikálás ideje: 2015.07.03.