Rádió88 legfrissebb hírei

Rádió88 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Hallgatóival ünnepelt a Rádió 88

Pikniket és stúdiótúrákat szerveztek. Hallgatóival ünnepelte 28. születésnapját a Rádió 88. Szeged legnépszerűbb rádiója 08. 08-án saját stúdiója elé invitálta hallgatóit és partnereit, ahol egy családias hangulatú piknikkel várták az érdeklődőket. Az esemény résztvevői találkozhattak az adó stábjával, akik marhapörkölt főzéssel, hot-dog grillezéssel, bűvésztrükkökkel, billiárddal és élménybeszámolókkal szórakoztatták a megjelenteket

Publikálás ideje: 2018.08.08.

Játszótér létrehozásában segített a Rádió 88

A szegedi adó egy világsztárt is vendégül látott. A Rádió 88 tulajdonosai és munkatársai elkötelezettek abban, hogy ne csak a szolgáltató műsorokkal segítsenek megosztani a hallgatóik örömét és jókívánságait, hanem közösségi ügyeket is támogassanak. Idén a GEMMA Központ speciális játszóterének kialakításához járult hozzá a szegedi adó

Publikálás ideje: 2018.07.23.

Gyorshír: A Rádió88 műsorvezetője lett az év zenei diákrádiósa

A fiatal rádiós másodszer kapta meg az elismerést. Május 11-én 9-kor startolt el a diákújságírók éves seregszemléje a 25. Sajtófesztivál, ahol a szakmai programokon túl megrendezik a Generali Nagy Diák KRESZ tesztet és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt döntőjét is

Publikálás ideje: 2018.05.11.

Új műsor és maratoni toplista a Rádió 88-ban

Igazodva a mai zenei trendekhez, és a fiatalok zenefogyasztási szokásainak figyelembevételével új műsort indít a Rádió 88. A Stream Chart Show a legismertebb zenei streaming szolgáltatások (Apple Music, Spotify, Google Play Music, YouTube) kedvenceit mutatja be egy összesített 40-es listában, minden vasárnap délután 16 órától.

Publikálás ideje: 2018.03.10.

Chatbotot indított a Rádió 88 szombat esti műsora

Kísérleti jelleggel indult el a Club88 applikációja.

Publikálás ideje: 2018.01.31.

Nőnap a Rádió 88-cal

A Rádió 88 és a DocPiano Band közös, nőnapi akciójában a szegedi hölgyeket egy dallal és egy szál tulipánnal köszöntötték.

Publikálás ideje: 2016.03.10.

Nyerj jegyet a SZIN-re: Indul lapunk és a Rádió 88 közös játéka!

Szeged - A Rádió88 idén lapunkkal közösen rendezi meg nagy sikerű tablóversenyét, és keresi a legjobb szerenáddalt. A Délmagyarország idén újra jelentkezik ballagási mellékletével!

Publikálás ideje: 2015.04.07.

Múltidézés a Rádió 88-al

Augusztus 8-án, pénteken egy napra újra kinyit Szeged egyik legendája, a Virág Cukrászda, a Rádió 88 ugyanis itt ünnepli a 24. születésnapját, és az önkormányzatnak köszönhetően egy napra újra birtokba vehetik a szegediek a szebb napokat is megélt cukrászdát.

Publikálás ideje: 2014.08.06.