Rádió88 legfrissebb hírei

Rádió88 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Játszótér létrehozásában segített a Rádió 88

A szegedi adó egy világsztárt is vendégül látott. A Rádió 88 tulajdonosai és munkatársai elkötelezettek abban, hogy ne csak a szolgáltató műsorokkal segítsenek megosztani a hallgatóik örömét és jókívánságait, hanem közösségi ügyeket is támogassanak. Idén a GEMMA Központ speciális játszóterének kialakításához járult hozzá a szegedi adó

Publikálás ideje: 2018.07.23.

Gyorshír: A Rádió88 műsorvezetője lett az év zenei diákrádiósa

A fiatal rádiós másodszer kapta meg az elismerést. Május 11-én 9-kor startolt el a diákújságírók éves seregszemléje a 25. Sajtófesztivál, ahol a szakmai programokon túl megrendezik a Generali Nagy Diák KRESZ tesztet és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt döntőjét is

Publikálás ideje: 2018.05.11.

Új műsor és maratoni toplista a Rádió 88-ban

Igazodva a mai zenei trendekhez, és a fiatalok zenefogyasztási szokásainak figyelembevételével új műsort indít a Rádió 88. A Stream Chart Show a legismertebb zenei streaming szolgáltatások (Apple Music, Spotify, Google Play Music, YouTube) kedvenceit mutatja be egy összesített 40-es listában, minden vasárnap délután 16 órától.

Publikálás ideje: 2018.03.10.

Chatbotot indított a Rádió 88 szombat esti műsora

Kísérleti jelleggel indult el a Club88 applikációja.

Publikálás ideje: 2018.01.31.

Nőnap a Rádió 88-cal

A Rádió 88 és a DocPiano Band közös, nőnapi akciójában a szegedi hölgyeket egy dallal és egy szál tulipánnal köszöntötték.

Publikálás ideje: 2016.03.10.

Nyerj jegyet a SZIN-re: Indul lapunk és a Rádió 88 közös játéka!

Szeged - A Rádió88 idén lapunkkal közösen rendezi meg nagy sikerű tablóversenyét, és keresi a legjobb szerenáddalt. A Délmagyarország idén újra jelentkezik ballagási mellékletével!

Publikálás ideje: 2015.04.07.

Múltidézés a Rádió 88-al

Augusztus 8-án, pénteken egy napra újra kinyit Szeged egyik legendája, a Virág Cukrászda, a Rádió 88 ugyanis itt ünnepli a 24. születésnapját, és az önkormányzatnak köszönhetően egy napra újra birtokba vehetik a szegediek a szebb napokat is megélt cukrászdát.

Publikálás ideje: 2014.08.06.