BEST FM - Nyíregyháza - Retro Rádió legfrissebb hírei

BEST FM - Nyíregyháza - Retro Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Az éterben maradhat a nyíregyházi Best FM

Az adót üzemeltető Center-Rádió Kft. nyerte a 103,9 MHz pályázatát. Lezártul a nyíregyházi 103,9 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvencia pályázata. A jogosultságért folytatott versenyben a jelenlegi üzemeltető Center-Rádió Kft. kerekedett felül, a Médiatanács közleménye szerint azért, mert egyedül ők feleltek meg a törvényi és pályázati feltételeknek

Publikálás ideje: 2018.11.16.

Megújult a nyíregyházi Retro Rádió

Új műsorokkal és szélesebb zenei kínálattal várják a hallgatókat.

Publikálás ideje: 2018.03.02.

Logót váltott a nyíregyházi Retro Rádió

Az új embléma azonos a budapesti névrokonéval.

Publikálás ideje: 2018.02.15.

Hiánypótlás-felhívások az országos kereskedelmi rádiós pályázatban

A tanács döntött arról is, hogy a Rádió Q a folytatásban Retro Rádió néven, megváltozott műsorrenddel, magyar zenei rádióként folytathatja sugárzását, a Rádió Rock pedig Rock FM-ként működhet tovább.

Publikálás ideje: 2017.12.15.

Nevet váltott a Rádió Rock, megújul a Music FM, indul a Retro Rádió

Zajlanak az események a rádiós piacon.

Publikálás ideje: 2017.12.15.

Celebbel erősít a Retro Rádió

Nyíregyháza közönségét ébreszti szeptembertől Berki Krisztián minden pénteken reggel 6 és 10 között, és "szerény" terve az, hogy fenekestül felfordítsa a város és a környékbeliek életét. A 103.9 Retro Rádió szerkesztőinek teljesen új dimenzióban kell gondolkodniuk, hiszen Krisztián öntörvényű életszemlélete minden eddigi rádiós szokást, kialakított sablont nélkülöz.

Publikálás ideje: 2015.09.28.