Retro Rádió legfrissebb hírei

Retro Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Védjegyvita: kié a Retro név?

Két rádió is magának akarja. Nagy meglepetést okozott rádiós szakmai körökben, amikor június 14-én este, pár órával az országos Retro Rádió startja előtt megjelent egy írás a 24.hu-n arról, hogy az állomást beperelték a neve miatt

Publikálás ideje: 2018.06.19.

Elindult a Retro Rádió, az ország teljes területén fogható

Június 15-én országos rajtot vett a Retro Rádió. Az országos lefedettségű kereskedelmi rádió népszerű műsorvezetőkkel, és a legnagyobb retro zenékkel indult országhódító útjára. A rádió a korszak legismertebb előadóit, igazi zenei legendákat és korszakalkotó, népszerű slágereket vonultat fel, hangsúlyt fektetve a legnagyobb hazai előadókra is.

Publikálás ideje: 2018.06.18.

Országos lett a Retro Rádió

Csaknem két év eltelte után újra szól Magyarország egyetlen országos kereskedelmi frekvenciahálózata. Csütörtök éjfélkor elrajtolt Magyarország vadonatúj országos kereskedelmi rádiója, a Retro Rádió. Az új állomás az LGT – Szól a rádió című dalával köszöntötte a hallgatókat. Az immáron a Retro Rádiót sugárzó országos hálózat története a 90-es évekbe nyúlik vissza

Publikálás ideje: 2018.06.15.

Máris beperelték a Retro Rádiót

Védjegybitorlás miatt perelték be a POP FM néven országos kereskedelmi frekvenciát megpályázó, majd megnyerő, de adását Retro Rádió néven elindító új rádiót. Ettől még a sugárzást megkezdték.

Publikálás ideje: 2018.06.15.

Június 15-én elstartol a Retro Rádió

Az országos lefedettségű kereskedelmi rádió népszerű műsorvezetőkkel, és a legnagyobb retro zenékkel indul országhódító útjára. A rádiózás elismert műsorvezetőivel országosan június 15-től lesz hallható a Retro Rádió

Publikálás ideje: 2018.06.14.

Ők lesznek a Retro Rádió műsorvezetői

Ismert és népszerű műsorvezetőkkel indul országosan a 60–90-es évek slágereit játszó Retro Rádió.

Publikálás ideje: 2018.06.14.

Jövő héten indulhat az új országos kereskedelmi rádió

A 24.hu úgy értesült, hogy Hudák Anita mellett a korábbi évtizedek egyik jól ismert műsorvezetője, Hepi Endre kapja a reggeli műsorsávot. A POP FM-ből Retro Rádióvá avanzsáló országos rádió a hírportál szerint akár már jövő héten elindulhat az éles adással.

Publikálás ideje: 2018.06.08.

Hivatalos: Országos lesz a Retro Rádió

A Retro Rádió lesz az új országos rádió, derül ki az adó ma reggel sugárzott promóciós szpotjából. Ahogy a szpot fogalmaz, “a 103,3 MHz lesz a Retro Rádió új budapesti frekvenciája”

Publikálás ideje: 2018.06.08.

Itt az országos rádióadó első szpotja

A 99,5 MHz Retro Rádión már hirdetik az átállást az országos frekvenciára.

Publikálás ideje: 2018.06.08.

Botrányos körülmények között indul az új országos kormányközeli rádió

A Médiatanács már azelőtt aláírta a kormányközeli, napokon belül elinduló POP FM/Retro Rádió médiaszolgáltatási szerződését, hogy a frekvenciára szintén pályázó Class FM fellebbezéseit a bíróság elbírálhatta volna.

Publikálás ideje: 2018.06.07.