Retro Rádió Budapest - FM 99.5 legfrissebb hírei

Retro Rádió Budapest - FM 99.5 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Büntetést kapott a Rádió Q

A mosonmagyaróvári Rádió 1-nek pedig hosszabbított a Médiatanács.

Publikálás ideje: 2018.02.10.

Sales house-t választott a legújabb rádió

Decemberben indult útjára a Retro Rádió, és az első időszak visszajelzései alapján a hallgatók jól fogadták Budapest legújabb rádióját. A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legnagyobb slágereit sugárzó adó reklám idejének értékesítését január 3-tól a Media Time Kft. végzi.

Publikálás ideje: 2018.01.05.

A Retro Rádió indulásáról nyilatkozott a rádió fő műsorbeszállítója

A Rádió Q frekvenciáján elinduló Retro Rádió fő műsorbeszállítójával közölt interjút a mediapiac.com. A lap a Radio Factory tulajdonosát Bertók Lászlót kérdezte a tervekről, a tulajdonosi szerkezetről és a piacon felröppent pleykákról.

Publikálás ideje: 2017.12.20.

Elindult a Retro Rádió

Hétfőn 14.00 órakor elindult Budapest legújabb rádiója, a Retro Rádió. A 99.5 MHz frekvencián hallható adó a 60-as, 70-es és 80-as évek legismertebb előadóit, igazi zenei legendákat és korszakalkotó slágereket vonultat fel, kiemelt hangsúlyt fektetve a legnagyobb hazai előadókra.

Publikálás ideje: 2017.12.19.

Elindult a budapesti Retro Rádió

Az előzetes értesülésünknek megfelelően hétfőn 14 órakor elkezdte a sugárzást a konkurens budapesti Sláger FM piacvezető pozícióinak gyengítésére létrehozott, az 1960-as, ’70-es és ’80-as évek slágereit játszó új, kormányközeli budapesti rádió, a Retro Rádió a Rádió Q ingyenes, közösségi frekvenciáján, a budapesti 99,5 MHz-en.

Publikálás ideje: 2017.12.18.

Elindult egy új rádió Budapesten – sztárműsorvezetőket igazoltak

Dénes Tamás és Leirer Tímea is a Retro Rádión köszönti mostantól a hallgatókat. Hétfőn délután 14.00 órakor népszerű rádiós műsorvezetőkkel és a 60-as, 70-es, 80-as évek legnagyobb slágereivel elindult Budapest legújabb rádiója, a Retro Rádió - írja a rádió közleménye alapján a Blikk.

Publikálás ideje: 2017.12.18.

Hiánypótlás-felhívások az országos kereskedelmi rádiós pályázatban

A tanács döntött arról is, hogy a Rádió Q a folytatásban Retro Rádió néven, megváltozott műsorrenddel, magyar zenei rádióként folytathatja sugárzását, a Rádió Rock pedig Rock FM-ként működhet tovább.

Publikálás ideje: 2017.12.15.

Nevet váltott a Rádió Rock, megújul a Music FM, indul a Retro Rádió

Zajlanak az események a rádiós piacon.

Publikálás ideje: 2017.12.15.

Új zenei rádió indulhat Budapesten

Egyre több jel utal arra, hogy hamarosan egy új zenei rádió kezdhet el sugározni a budapesti 99.5 MHz-en. A 24.hu írta meg, hogy nem rég egy újonnan alapított cég, a Tranzisztor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jelent meg a Rádió Q-t működtető Kft. tulajdonosai között.

Publikálás ideje: 2017.11.27.

Új tulajdonos és ügyvezető a Rádió Q-nál

Egy újonnan létrehozott kft. szállt be tulajdonosként és rögtön leváltotta az ügyvezetőt. Az iparágban eközben többen arra számítanak, hogy hamarosan valamelyik kormányközeli médiavállalkozó közelébe kerülhet a Rádió Q rádiófrekvenciája is, és azon retrorádiót működtetnének, hogy a Budapesten piacvezető Sláger FM-et gyengítsék. Megkérdeztük minderről Radu Morart, a Sláger FM tulajdonosát és az Andy Vajna-féle Radio Plus Kft.-t is, hátha kiderül, mi igaz abból, amit rádiós piaci berkekben feltételeznek.

Publikálás ideje: 2017.11.16.