Retro Rádió Budapest - FM 99.5 - Online Rádió

(Szavazatok:1110, Átlag:4.6)
Ha a rádióadás nem indul, akadozik, megszakad, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt. Ha egyáltalán nem indul el, akkor próbáld meg a hibakereső oldalon ellenőrízni, hogy mi lehet a gond.
További rádiók

Retro Rádió Budapest - FM 99.5 komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld az elérhetőségek egyikén!

Retro Rádió Budapest - FM 99.5 Onlineról

Hallgasd online Budapest legújabb rádióját a Retro Rádiót, ami a korábbi Rádió Q frekvenciáján hallgatható! A legújabb retró csatorna 2017.12.18-án 14 órakor indult. A rádió célközönsége a 30 év feletti budapesti hallgatók. Az zenei palettát a 60-as évektől a 80-as évek legnagyobb slágerei határozzák meg. A Retro Radio titkon a Sláger FM babérjaira pályázik és ehhez korábbi és a jelenlegi Sláger FM-es gárdából is igazoltak műsorvezetőket. Ennek köszönhetően a reggeli műsort Hudák Anita és Hepi Endre vezeti. Mellettük Dénes Tamás és Várkonyi Attila, más néven DJ Dominique is a csapat tagja.

Frekvencia: 99.5 MHz

Üzemeltető: Rádió Q Kft.

Retro Rádió Budapest - FM 99.5 szlogenje: A 60-as, 70-es, 80-as évek legnagyobb retro slágerei

Elérhetőségek

Facebook oldal: https://www.facebook.com/995retroradio/
Weboldal: http://retroradio.hu/
Telefon/SMS/Viber: 06-20/499-5995
E-mail: info[kukac]retroradio.hu
Hirdetés: reklam[kukac]retroradio.hu

Retro Rádió Budapest - FM 99.5 Rádióval kapcsolatos hírek

Kedvencekhez adás

Rádióadás rögzítése

Rögzítendő felvétel hossza: 1 perc
Rögzítés megkezdése

A rögzítés sajnos könnyedén megszakadhat. Ilyenkor meg kell várni, míg letelik a letöltésre szánt idő és érdemes újra próbálkozni.

Építőjellegű véleményeket szívesen várjuk a komment dobozban.

Ez a funkció nem ér fel az asztali alkalmazások kényelmével. Arra azonban megfelelő lehet, hogy ha van egy rádiórészlet, akkor az könnyen, gyorsan rögzíthető legyen!

Dalkérés

Telefon/SMS/Viber: 06-20/499-5995