Retro Rádió legfrissebb hírei

Retro Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Kiderült, mikor startol a Retro Rádió új reggeli műsora

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Bochkor Gábor a Retro Rádióhoz igazolt, ahol Lovász Lászlóval kiegészülve új ébresztő műsort készítenek majd, felváltva Hepi Endre és Hudák Anita párosát. Ma kiderült, hogy mikor és milyen néven indul az új reggeli sáv. The post Kiderült, mikor startol a Retro Rádió új reggeli műsora appeared first on RADIOSITE.HU

Publikálás ideje: 2020.08.14.

Abaházi Csabával erősít az ország leghallgatottabb rádiója

Bombahírként robbant ma, hogy Bochkor Gábor mellett a rádiózás ikonja, a több mint 20 éves rádiós múlttal rendelkező rádiós, Abaházi Csaba saját műsort kap a Retro Rádióban.

Publikálás ideje: 2020.07.30.

Bochkor Gábor a Retro Rádióhoz igazolt

Bochkor Gáborral és Lovász Lászlóval újítja meg reggeli műsorát a Retro Rádió. The post Bochkor Gábor a Retro Rádióhoz igazolt appeared first on RADIOSITE.HU

Publikálás ideje: 2020.07.24.

A Retro Rádió reggeli műsorsávjába tér vissza Bochkor Gábor

A Blikk információi szerint hosszú tárgyalássorozat után megállapodás született a rádiózás nagy öregje, Bocsi és az országos Retro Rádió között!

Publikálás ideje: 2020.07.23.

Hallgatottsági adatok – 2020. február – április

Újra publikusak a Sláger FM hallgatottsági adatai. Országosan és Budapesten is a Retro Rádió a leghallgatottabb adó – derül ki az egységes rádiós közönségmérés február és április között rögzített adataiból

Publikálás ideje: 2020.05.26.

Mégis távozik a Rádió 1, a Best FM és a Retro Rádió programigazgatója, sőt rajta kívül a rádiók zenei vezetője is

A múlt héten még azt mondták a cég sajtósai, csak az ügyvezető igazgatói székből távozott Bertók László (McFly), most viszont érdeklődésünkre már azt mondták, szerződést bontottak vele, távozik a programigazgatói posztról is, sőt rajta kívül Bazsa Péter zenei vezető is. Meg is nevezték az utódokat.

Publikálás ideje: 2020.04.17.

Új programigazgató a Rádió 1 élén

Távozott a rádiós berkekben csak McFly néven emlegetett Bertók László a RadioFactory Kft., a Rádió 1, a Best FM és a Retro Rádió műsorgyártó cégének ügyvezető igazgatói posztjáról, illetve a programigazgatói székből – tudta meg a Media1. Kiderült, ki veszi át a kulcsfontosságú pozíciót a rádiós médiavállalatnál.

Publikálás ideje: 2020.04.12.

Országosan továbbra is a Retro Rádió a leghallgatottabb, amit a Petőfi Rádió követ

Tavaly, az utolsó negyedévben a rádiókat országosan naponta 5,5 millióan, míg hetente 7,2 millióan hallgatták a legalább 15 évesek körében – derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hallgatottsági adataiból. Országosan a Retro, a Petőfi és a Kossuth Rádióra kapcsolnak a legtöbben – összesen négymillióan –, a fővárosban a Retro Rádiót a Rádió 1 követi a Kossuth Rádió előtt – összesen közel hatszázezres hallgatótáborral.

Publikálás ideje: 2020.02.03.

Hallgatottsági adatok – 2019. február – április

Országosan és a fővárosban is a Retro a leghallgatottabb rádió. A Retro Rádió stabilizálta vezető pozícióját az országos piacon, és immáron Budapesten is az élre tört – derül ki az egységes rádiós közönségmérés február és április között rögzített adataiból

Publikálás ideje: 2019.06.04.

Ez a leghallgatottabb magyar rádió

Három országos rádiónak, a Retro Rádiónak, a Petőfi Rádiónak és a Kossuth Rádiónak van milliós napi hallgatótábora - olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken nyilvánosságra hozott - az első negyedéves hallgatottsági adatokat tartalmazó - összefoglalójából.

Publikálás ideje: 2019.05.12.