Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Az év legjobb dalát keresi a Class FM

Magyarország piacvezető rádiója a döntéshez a hallgatók segítségét kéri, akik szavazataikkal befolyásolhatják az év végi összeállítást. A maratoni Class100 lista december 31-én kerül adásba Kovács Áron tolmácsolásában.

Publikálás ideje: 2015.12.15.

Autót nyert a Morning Show rajongó család

Egy kisgyermekes család életét változtatta meg a Morning Show. Budapesten ért véget a Class FM reggeli műsorának országjáró roadshow-ja.

Publikálás ideje: 2015.11.23.

Rádiós toplista: hányan hallgatnak Klubrádiót?

Budapesten a Class FM-et a Kossuth Rádió, illetve a Music FM követi, országosan a Petőfi a harmadik. A magyarok többsége naponta vagy hetente többször az autórádiót (66%) és a klasszikus rádiókészüléket (63%), kapcsolja be, ha rádiót szeretne hallgatni.

Publikálás ideje: 2015.11.23.

Kisgyermekes család életét változtatták meg

Ismét megajándékozta hallgatóit Magyarország elsőszámú rádiójának piacvezető reggeli műsora. A Morning Show őszi roadshow-ja nagyszabású nyereményjátékkal érkezett öt nagyvárosba.

Publikálás ideje: 2015.11.13.

Elindult a Class FM roadshowja

A Morning Show Őszi Családi Roadshow-n nyereményjáték is várja a hallgatókat.

Publikálás ideje: 2015.11.09.

Országjárásra készül a Morning Show

Beelőzi a Mikulást a Class FM: november második hetében hatalmas Őszi Családi Roadshow-ra indul a Morning Show, így a rajongók élőben is találkozhatnak Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel. Balázsék ezerdecibeles jókedvvel és pörgős slágerekkel robbantanak ki mindenkit az ágyból, ez azonban nem minden: a hallgatók játszhatnak is kedvenc műsorvezetőikkel - a fődíj egy Suzuki Vitara 1.6 GL+.

Publikálás ideje: 2015.11.06.

Sebestyén Balázs: a nők utálják a női rádiósokat

Csak egyetlen vezéregyéniség fér meg egy rádió reggeli műsorvezetői csapatában, a nőknek pedig nagyon nem fekszik ez a szerep. Csütörtökön este egy asztalhoz ült Sebestyén Balázs a Class FM-től, Bochkor Gábor a Music FM-től és Buda Márton a Petőfi rádiótól.

Publikálás ideje: 2015.10.31.

Új interaktív rovattal jelentkezik a Class FM


Publikálás ideje: 2015.10.19.

Új rovat a Class FM-en

"Van 10 perced? Pihenj Vágó Pirossal!" Ez a mottója a Class Délután vadonatúj rovatának, ahol a műsor háziasszonya rövid időre a hallgatóknak adja át a stafétabotot.

Publikálás ideje: 2015.10.16.

Tíz percet kapott Vágó Piros a Class FM-en

Az október 19-én induló 10 perc pihenő Pirossal a rádió követőinek adja át a stafétát. A műsorvezető a rádió hivatalos Facebook-oldalára írt kommentben vagy SMS-ben várja az ötleteket, milyen dal szóljon a 19 órás hírek után - a legszerencsésebb elmondhatja magáról, hogy ő irányítja tíz percig a rádiót.

Publikálás ideje: 2015.10.16.