Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Pesten másképp rádióznak az emberek, mint vidéken

A rádiók pozíciói változatlanok, az élen továbbra is a közszolgálati adók követik a Class FM-et – derül ki a TNS Hoffmann–Mediameter kutató konzorcium 2015. július-szeptemberi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2015.10.16.

A Class FM-vezér lett a Rame elnöke

Ismét Turi Árpádot, a Class FM-et működtető társaság vezérigazgatóját választotta elnökévé a Rádiós Műsorszolgáltatók Egyesülete (Rame) - áll a közleményben.

Publikálás ideje: 2015.10.12.

Új digitális tartalommal erősít a Class FM

A leghallgatottabb rádió digitális felületein elérhető Class Utasban Garami Gábor utazás közben, az autójában kapja mikrofonvégre hazánk közkedvelt előadóit és zenekarait. Hétköznapi témák, magánélet, szakmai tervek is terítékre kerülnek a műsorban, ahol persze zenében és humoros pillanatokban sem lesz hiány.

Publikálás ideje: 2015.10.09.

Föld alól jelentkezett a Morning Show csapata

A Class FM reggeli műsora október 5-én a föld alól, a négyes metró egy kocsijából jelentkezett élőben. A kitelepülés valójában egy promóciós rendezvény volt, melyet a Vodafone szervezett annak örömére, hogy a budapesti 4G hálózatuk 99%-osra fejlesztették, így teljes a…

Publikálás ideje: 2015.10.05.

A Morning Show vendége volt Ákos

Három év után vadonatúj stúdióalbumot adott ki Ákos. A Még Egyszer szeptember 29-én került a boltokba, ennek apropóján újra a Class FM vendége volt hazánk egyik legnépszerűbb előadója. Ákos a Morning Show-ban a lemez születéséről, vadonatúj, innovatív technikával készült klipjéről és kalandos horvátországi nyaralásáról is beszélt Sebestyén Balázséknak.

Publikálás ideje: 2015.09.30.

Világhírű zenekar klipjében szerepel a Class FM

Sárga villamosok, bolondozás a turnébuszban, a legnagyobb európai fesztiválok és a Class FM - a napokban jelent meg a Kensington vadonatúj klipje, amely akár egy utifilmnek is beillene. A népszerű holland csapat nyári európai turnéján szinte mindig forgott a kamera: a srácok a legjobb pillanataikat örökítették meg, így azt is rögzítették, amikor a Class FM stúdiójában adtak exkluzív mini-koncertet és interjút.

Publikálás ideje: 2015.09.26.

Egykori kölyökidőssel erősít a Morning Show

Gévai Juli ezen a héten debütált saját rovatával a Class FM reggeli műsorában. A Kölyökidőben feltűnt Juli eddig is a Morning Show munkatársa volt, e héttől azonban ő is beül a mikrofon mögé. A műsorvezetők eddig csak a szerkesztői szobában hallgatták vicces történeteit, most saját rovatot vezet.

Publikálás ideje: 2015.09.16.

Puzsér Róbert durván beszólt Sebestyén Balázsnak és a Morning Show-nak

A pénteki adásban tette fel egy hallgató a kérdést a műsorvezetőknek, hogy mit szólnának hozzá, ha Puzsér Róbert is kapna egy rovatot a Morning Show-ban. A kritikus a kapott válasz amiatt nem kímélte a Class FM reggeli műsorában elhangzottak miatt Sebestyén Balázst.

Publikálás ideje: 2015.09.16.

Sebestyén Balázs: Mélységesen elszomorít sokak érzéketlensége

Elkeserítőnek és szomorúnak tartja, ami jelenleg az országban zajlik, és véleményének hangot is ad. Kötelességének érzi, hogy a műsorban is foglalkozzanak a menekültkérdéssel, az pedig sosem érdekelte, hogy emiatt mit gondolnak róla mások. Sebestyén Balázs három műsort is visz ősszel az RTL Klubon, miközben reggelente ott ül a Class FM stúdiójában a Morning Show egyik műsorvezetőjeként. A rádióban kerülik az aktuálpolitikai témákat, a társadalmi problémák mellett azonban, úgy véli, nem szabad elmenniük.

Publikálás ideje: 2015.09.11.

Class volt ez a nyár

Közel 700 örömmámorban úszó hallgató, 10 koncert, világsztárok és Magyarország legnépszerűbb formációja. Hallgatók százainak tette örökre emlékezetessé a nyarat a Class FM: rengeteg fiatal láthatta élőben kedvencét, többgyerekes családanyák bulizhattak Robbie Williams koncertjén, apák kedveskedtek tinilányaiknak Violetta jegyekkel, és rengetegen (köztük több száz nő) versengett a Forma-1 belépőkért.

Publikálás ideje: 2015.09.06.