Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Sírva adta át Rákóczi a Morning Show ajándékát

A Class FM Morning Show nagyágyúi ott segítenek, ahol tudnak. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri támogattak már kórházat és gyermekétkeztetési alapítványt, hattagú táti család otthonát újították fel, most pedig a rendkívül nehéz körülmények között élő Juditék életét könnyítették meg egy új autóval.

Publikálás ideje: 2016.10.25.

Nagydumás kicsi óriás a Morning Showban

A Kicsi Óriások egyik résztvevőjének régi álmát váltotta valóra Sebestyén Balázs tegnap reggel. Martinkának, a műsor talpraesett és nagyszájú csemetéjének még az adások alatt ígérte meg a népszerű rádiós, hogy egyszer vendége lehet a reggeli műsorában. Martin álma valóra vált, ám Balázsékat váratlanul érte a látogatás, ami egy-két kacagtató szituációt eredményezett.

Publikálás ideje: 2016.10.21.

Felfüggesztették a Class FM frekvenciájára kiírt pályázatot

A Class FM tulajdonosa által indított per befejezéséig a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság felfüggesztette az új országos rádiófrekvencia használatára vonatkozó pályázati eljárást, derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pénteki közleményéből.

Publikálás ideje: 2016.10.14.

Elhallgat a Class FM, nem lesz más helyette

Felfüggesztették az országos kereskedelmi rádióhálózatra kiírt frekvenciapályázatot, de a Class FM-nek mindenképpen el kell hallgatnia novemberben. A bírósági döntés miatt akár több hónapra, évre is visszakerülhetünk a rendszerváltás előtti időszakba: nem lesz országos kereskedelmi rádió.

Publikálás ideje: 2016.10.13.

Hiába fellebbezett a Class FM?

A Class FM műsorsugárzását biztosító használati jogosultság ez év november 19-én lejár, és annak ideiglenes meghosszabbítására nem kötelezhető a Médiatanács.

Publikálás ideje: 2016.10.13.

Az elnémuló Class FM hallgatóira is „pályázik” Andy Vajna új rádiója, a Rádió 1

Gyakorlatilag újra összeállt a 2012-ben elnémult Rádió 1 egykori menedzsmentje: immáron az Andy Vajna által azonos néven elindított rádiónak dolgoznak. Várják a bajba került, nem sokára elnémuló Class FM hallgatóit.

Publikálás ideje: 2016.10.13.

Hiába vezet toronymagasan a Class FM, hamarosan bezár

Naponta országosan közel 6 millióan, míg a fővárosban több mint 1 millióan rádióznak – derül ki a TNS Hoffmann–Mediameter konzorcium 2016. május–augusztusi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2016.10.12.

Sebestyén Balázs fogadást veszített, de a megalázást megúszta

Sebestyén Balázs követőinek száma elérte a Facebookon a 150 ezret, hiába kampányol amellett, hogy rajongói ne kövessék, egyre többen vannak hivatalos oldalán - a hirtelen jött emelkedés Kasza Tibinek és követőtáborának is köszönhető.

Publikálás ideje: 2016.10.03.

Ízlés dolga – Az országos rádiós pályázati felhívás értékelése

A Médiatanács múlt héten tette közzé a Class FM helyébe lépő országos kereskedelmi rádió pályázati felhívásának tervezetét. A tervezet alapján a Médiatanácsnak tökéletesen megfelel az a rádiós piaci modell, amiben a monopol helyzetben lévő kereskedelmi rádió letarolja az állami reklámokkal eltorzított piacot. És a hatóság nagyon nem szeretné, ha a Class nyerné meg a pályázatot. Polyák Gábor írása.

Publikálás ideje: 2016.09.26.

Utoljára útra kel a Morning Show

Szeptember 26-tól öt napon keresztül öt nagyvárosban indítja a napot a Morning Show. Sopronban, Kaposváron, Baján, Egerben és Budapesten találkozhatnak a hallgatók Sebestyén Balázsékkal.

Publikálás ideje: 2016.09.25.