Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Class FM mûsorvezetõi a Sláger FM-en kötöttek ki

November 21-tõl új reggeli mûsorral jelentkezik a 103.9 Sláger FM, Sláger Reggel címmel, melyben a két mûsorvezetõ Vágó Piros és Abaházi Csaba

Publikálás ideje: 2016.11.21.

Szombat éjfélkor elhallgatott a Class FM

A sokáig a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó adó a leghallgatottabb rádió volt, reggeli műsorát, a Morning Show-t milliók hallgatták, főként munkába menet – írja a rádióról készített anyagához az ATV.

Publikálás ideje: 2016.11.20.

Elnémult a Class FM

Vasárnap éjfélkor, pontosan 7 év után elhallgatott hazánk egyetlen országos kereskedelmi rádiója, a Class FM. Egyelőre nem lesz a helyén semmi.

Publikálás ideje: 2016.11.20.

Balázs: Morning show lesz ma reggel is, kitaláljuk, hogyan tovább

Portás telefonált egyet, mielőtt beengedett az épületbe mondta szerda reggel hatkor Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője a Class FM épülete előtt a sajtó munkatársainak. Bár kedden még úgy tűnt, mától nincs élő műsoruk a rádióban, végül mégis engedték, hogy élőben jelentkezhessenek be.

Publikálás ideje: 2016.11.16.

Úgy volt, hogy már nem lesz több Morning Show

Sebestyén Balázs azt mondja, a televíziós munkáira kíván koncentrálni, és mostantól minimalizálja rádiós szereplését - ezt közölte a Class FM. A mûsorvezetõ szerint ez hazugság, szerettek volna elbúcsúzni csütörtökön és pénteken, de egy levelet kapott arról, hogy nem kell bemennie

Publikálás ideje: 2016.11.16.

Senki nem tudja, hány embert érdekel Vajna rádiója

A rádiós közönségmérés még kényesebb téma, mint a tévés, itt általában csak reach adatokat adnak meg, azaz a legalább egy percre bekapcsolódó hallgató pont olyan súllyal esik latba, mint a Morning Show-t lelkiismeretesen végighallgató rajongó.

Publikálás ideje: 2016.11.15.

Áll a bál a Class FM-nél


Publikálás ideje: 2016.11.15.

Breaking: Sebestyén Balázs súlyosan megbetegedett

Feleségével együtt kapta el a súlyos kiszáradást okozó fertőzést a műsorvezető. A fürdőszoba padlóján fekszem - üzente Sebestyén Balázs (40) a Morning Show kedd reggeli adásába, miután kiderült, hogy a Class FM és az RTL Klub népszerű műsorvezetője "balesetet szenvedett", méghozzá a feleségével együtt, aki szintén a Morning Show munkatársa.

Publikálás ideje: 2016.11.08.

Valahol, valamilyen formában folytatódik a Morning Show

A kegyvesztett Simicska Lajos hiába adta el a rádióját, és hiába reménykedett az új tulajdonos: a Médiatanács augusztus 1-jai döntése alapján a Class FM frekvenciaengedély-hosszabbítási kérelmét elutasították.

Publikálás ideje: 2016.10.27.

Class FM helyett Andy Vajna rádióját kapja a fél ország

Hozzájárult a Médiatanács ahhoz, hogy az eddig csak Budapesten fogható Rádió 1 november 15-től már a fél országban fogható legyen, köztük Miskolcon, Pakson, Győrben és más vidéki nagyvárosokban, írja a Hvg.hu.

Publikálás ideje: 2016.10.26.