Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Argyelán Kriszta kapta a Class FM-en a Morning Show sávját

A ClassFM online formában sugároz tovább, a reggelt egy tapasztalt női rádiós kapta.

Publikálás ideje: 2016.12.08.

Válságba kerülhet a rádiós piac

Az Atmedia nemrégiben kinevezett ügyvezető-helyettese szerint a Class FM elnémítása jelentős bevételektől foszthatja meg a rádiós piacot. Ennek ellenére a TV2 és a közmédia reklámperceit is áruló cég hamarosan belevág a rádiós és az online értékesítésbe is.

Publikálás ideje: 2016.12.02.

Elájult a Sláger FM műsorvezetője

Egy hét után kidőlt a sorból Abaházi Csaba, a 103.9 Sláger FM új reggeli műsorának műsorvezetője. A Class FM-től érkezett rádiós vasárnapról hétfőre virradóra lett rosszul. Az éjszakai órákban pár percre az eszméletét is elveszítette.

Publikálás ideje: 2016.11.29.

A Class FM nem egyenlő a Morning Show-val

Michael McNutt, a Class FM tulajdonosa nincs irigylésre méltó helyzetben. Harmadjára ül egy olyan rádió igazgatói székében, aminek lejárt a frekvenciaengedélye, és a Médiatanács ezúttal sem akarja azt meghosszabbítani. A Class FM-et viszont így is életképesnek tartja, és cseppet sem bánja, hogy egy halom pénzt ölt bele. Interjú.

Publikálás ideje: 2016.11.28.

Nem kap ideiglenes frekvenciaengedélyt a ClassFM

A Médiatanács a médiatörvény rendelkezései alapján nem köt ideiglenes hatósági szerződést az Advenio Zrt.-vel. A ClassFM tulajdonosa beadványban szeretett volna engedélyt kapni arra, hogy a 103.3 Mhz-es analóg, országos frekvencián műsort szolgáltasson addig, míg a frekvenciahasználatra szóló új pályázatot ki nem írják, illetve az el nem bírálják.

Publikálás ideje: 2016.11.25.

Ezért nem szerződik az NMHH a Class FM-mel

Médiatanács: a törvényi előírások miatt nem lehet ideiglenesen használni az országos kereskedelmi rádiós frekvenciát.

Publikálás ideje: 2016.11.25.

Nem kap ideiglenes jogosultságot a Class FM

A Médiatanács a médiatörvény rendelkezései alapján nem köt ideiglenes hatósági szerződést az Advenio Zrt.-vel - döntött a testület e heti ülésén. Kiderült a bajai rádiós frekvencia győztese is. Más napirendi pontok mellett határoztak egy telkibányai rádió névváltoztatási kérelméről is.

Publikálás ideje: 2016.11.25.

Változik a rádiós közönségmérés

A Class FM megszűnése miatt rádióadók közti vándorlás várható a hallgatók közt, ezért megemelt mintaelemszámmal vizsgálja a rádiók hallgatottságát a TNS Hoffmann - Mediameter konzorcium.

Publikálás ideje: 2016.11.24.

Csikesz Erika: „A Class FM lekapcsolásával még nem szűnik meg a rádiózás”

A korábbi Juventus Rádió, mai nevén 103.9 Sláger FM rádió vezérigazgatójával és a veszprémi Méz Rádió társügyvezetőjével, egyben a TriMedia sales house vezetőjével beszélgettünk a kereskedelmi rádiós piacról. Persze rákérdeztünk Sebestyén Balázsékra is.

Publikálás ideje: 2016.11.23.

A Class FM műsorvezetői a 103.9 Sláger FM-en

November 21-től új reggeli műsorral jelentkezik a 103.9 Sláger FM, "Sláger Reggel" címmel, melyben a két műsorvezető Vágó Piros és Abaházi Csaba lesz.

Publikálás ideje: 2016.11.21.