Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Balázsék aláírtak Andy Vajna rádiójához

Ahogy azt várni lehetett, a Morning Show stábja azzal a Rádió 1-gyel kötötte meg új szerződését, amelyikről mindenki kész tényként beszélt már hetekkel ezelőtt.

Publikálás ideje: 2016.12.02.

Válságba kerülhet a rádiós piac

Az Atmedia nemrégiben kinevezett ügyvezető-helyettese szerint a Class FM elnémítása jelentős bevételektől foszthatja meg a rádiós piacot. Ennek ellenére a TV2 és a közmédia reklámperceit is áruló cég hamarosan belevág a rádiós és az online értékesítésbe is.

Publikálás ideje: 2016.12.02.

A Rádió 1-en folytatódik új néven a Morning Show

December 5-től a Rádió 1-en folytatódik az ország leghallgatottabb reggeli rádióműsora. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a Reggeli Show-ban jelentkezik majd minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között.

Publikálás ideje: 2016.12.02.

A Rádió 1-en folytatják Balázsék

Pont került a két hete tartó Morning Show-s huzavona végére. Átigazolt a trió, de nem Morning Show, hanem jogviták miatt egyelőre Reggeli Show lesz a műsor neve. A Rádió 1 ugyan most csak 10 városban hallható, de cél a mielőbbi országos lefedettség kiépítése.

Publikálás ideje: 2016.12.02.

Folytatódik a Morning Show

A Morning Show folytatásáról tart pénteken sajtótájékoztatót Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri.

Publikálás ideje: 2016.12.01.

Élő adásban alázta meg kolléganőjét Bochkor Gábor

Még azt sem felejtették el az emberek, amikor Bochkor Gábor néhány hónapja a kövér nőket szólta meg, a Music FM Önindítójának csütörtöki adásában újra a nőkön köszörülte a nyelvét.

Publikálás ideje: 2016.12.01.

Hét éves a Klasszik Rádió 92.1!

2009. november 17-én zenével indult el a Klasszik Rádió, amely a barokktól a 21. század elejéig terjedő időszak legnépszerűbb klasszikus zenei tételeit sugározza.

Publikálás ideje: 2016.12.01.

Karlo a Rádió 1-nél

A világ egyik legismertebb és legprofibb rádiós imaging cégétől érkezett a dinamikusan növekvő Rádió 1 új produkciós vezetője, Karlovits Zsolt.

Publikálás ideje: 2016.11.30.

Pánikrohamtól mentett meg egy hölgyet Bochkor

Erre nem számítottak, de megoldották: félelem és szörnyű kétségbeesés változtatta meg élő adásban a 89.5 Music Fm reggeli műsorának tervezett menetét. Egy, a bezártságtól rettenetesen félő hölgy végső kétségbeesésében fordult a rádió műsorvezetőihez, amikor beszorult házának liftjébe. Bochkorék azonnal segítettek.

Publikálás ideje: 2016.11.30.

Elájult a Sláger FM műsorvezetője

Egy hét után kidőlt a sorból Abaházi Csaba, a 103.9 Sláger FM új reggeli műsorának műsorvezetője. A Class FM-től érkezett rádiós vasárnapról hétfőre virradóra lett rosszul. Az éjszakai órákban pár percre az eszméletét is elveszítette.

Publikálás ideje: 2016.11.29.