Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Lánchíd Rádió kiakadt, amiért tiltólistára tette őket a minisztérium

A Simicska Lajos tulajdonában álló Lánchíd Rádió vezetősége tiltakozik az ellen, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) tiltólistára tette a műsoraikból érkező megkereséseket.

Publikálás ideje: 2016.12.19.

A Class FM szeretné, ha ingyen lehetne hallgatni, az NMHH meg nem

Új műsorvezetőkkel, rendezvényekkel és játékokkal igyekszik fennmaradni az online rádióvá lefokozott Class FM, és el akarják érni a mobilszolgáltatóknál, hogy a rádió hallgatása közben forgalmazott adatmennyiségért ne kelljen fizetni. Az NMHH a napokban meszelte el a Telekomot egy ilyen trükkért.

Publikálás ideje: 2016.12.08.

Argyelán Kriszta kapta a Class FM-en a Morning Show sávját

A ClassFM online formában sugároz tovább, a reggelt egy tapasztalt női rádiós kapta.

Publikálás ideje: 2016.12.08.

Online megy tovább a ClassFM

Továbbra sem kell nélkülözniük a ClassFM hallgatóinak kedvenc zenéiket és műsoraikat, hiszen a rádió online elérhető.

Publikálás ideje: 2016.12.08.

Rákóczi Ferenc: Nem bánjuk, hogy adásban Balázs a fõnök

Rákóczi Ferenc Balázzsal és Vadon Janival együtt a Rádió 1-re vitte át a Morning Show-t, mint mondta, ez volt gyakorlatilag az egyetlen elfogadható alternatíva, amire mindhárman egyszerre bólintottak. A képernyőn jelenleg a Super TV2 műsorában látható, a Sztárban sztár plusz 1 kicsi-ben zsűrizik, nagyon jól érzi magát, de a saját gyerekeit semmi pénzért nem engedné el egy hasonló produkcióba. A rádiós, televíziós munkák mellett az Origónak tetoválásairól, szüleihez és a vidéki élethez való viszonyáról is mesélt.

Publikálás ideje: 2016.12.07.

Balázsék miatt távozott a Rádió1 műsorvezetője

Múlthét péntekig Esperes Ákos vezette a Rádió 1 reggeli műsorát, de Sebestyén Balázsék reggeli Show-ja miatt távoznia kellett. Most nincs munkája.

Publikálás ideje: 2016.12.06.

Csúcsot döntött Sebestyén Balázsék Reggeli Show-ja a Rádió 1-en

Közel 30 ezren hallgatták a Reggeli Show-t online a Rádió 1-en december 6-án. Ezzel az internetes hallgatói számmal abszolút csúcsot döntött a Rádió 1-en a Reggeli Show csapata, a magyar rádiók közül még senkit nem hallgattak egyidejûleg online

Publikálás ideje: 2016.12.06.

Csúcsot döntött a Reggeli Show a Rádió 1-en

Közel 30 ezren hallgatták a Reggeli Show-t online-n a Rádió 1-en december 6-án.

Publikálás ideje: 2016.12.06.

Nem ettek Vajna Tímea fánkjából

Különleges ajándékot kaptak a Sláger Reggel műsorvezetői, Vágó Piros és Abaházi Csaba korábbi kollégáiktól, Sebestyén Balázstól, Vadon Janitól és Rákóczi Feritől.

Publikálás ideje: 2016.12.06.

Csúcsot döntött a Reggeli Show


Publikálás ideje: 2016.12.06.