Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Megint büntetést kapott a Class FM

A Class FM és a Sláger FM reggeli műsorai miatt korhatár-besorolási bírságokat szabtak ki a Médiatanács e heti ülésén. A Best FM esélyes egy hajdúszoboszlói frekvenciára.

Publikálás ideje: 2016.06.11.

Elkeseredett, reményvesztett lett a magyar

Sebestyén Balázs az egyik legnépszerűbb műsorvezető Magyarországon, a rádióban elképesztő, 39 százalékos tetszési indexe van, ami állítólag európai rekordnak számít. A törzsközönségének mindegy miről beszél, az alkalmi hallgatók néha kiakadnak rajta, de pont így szereti. Nagyinterjú egy tévés-rádiós pályafutásról, félreértett buzizásról, és arról, miért nem lehet ma már úgy rádiózni és tévézni, mint annak idején, amikor a képernyőn nők vezettek pórázon álarcos férfiakat.

Publikálás ideje: 2016.06.10.

Itt az FM7: megyei hálózatban dolgozó térségi rádiók

A gyöngyösi és a hatvani vételkörzetekkel rendelkező Dió Rádió, valamint az egri FM 7 Rádió fúziójával június 6-án elindult Heves megye legnagyobb kereskedelmi rádióhálózata.

Publikálás ideje: 2016.06.09.

Toronymagasan vezet a Class FM, napi hatmillió rádióhallgató van

Továbbra is igen magas a rádióhallgatók száma – derül ki a TNS Hoffmann–Mediameter konzorcium 2016. február-áprilisi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2016.06.09.

Hatmillióan rádióznak naponta

Továbbra is igen magas a rádióhallgatók száma - derül ki a TNS Hoffmann-Mediameter konzorcium 2016. február-áprilisi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2016.06.09.

Már megint a Class FM-et büntette a Médiatanács

16 dokumentum- és 11 ismeretterjesztő film kapott 206 millió forint támogatást a Médiatanácstól a Magyar Média Mecenatúra részeként. A támogatott filmeket többek között az ATV-n, a Spektrumot és az Echo TV-n is leadják, de a köztévé is vállalta a sugárzást.

Publikálás ideje: 2016.06.09.

Nem szűnik meg az MR2 Akusztik, csak átalakul

Már egy ideje Életünk ritmusaként dübörög az áramvonalasított, felhígított, személyi cseréken átment Petőfi Rádió, ami ugyan próbálja folyamatosan azt kommunikálni, hogy minden rendben, de a mai bejelentés alapján nagyon úgy tűnik, hogy az új szerkesztőcsapat tényleg elhatározta, hogy fenekestül felforgatja az MR2 arculatát.

Publikálás ideje: 2016.06.08.

Lázadóvezér lett Andy Vajnából

Múlt szerdán elindult a fővárosban Andy Vajna rádiója, amely a fiatalokat célozza olyan levitézlett lemezlovasok közreműködésével, mint Bárány Attila vagy Hamvai PG. Még a korábban népszerű Rádió 1 névhasználati jogát is megszerezték.

Publikálás ideje: 2016.06.08.

Lezárult a Petőfi Rádió nyereményjátéka

Hétfőn fináléjához érkezett a Petőfi Rádió "Nyárindító nyereményözön" játéka, amelyen egy héten keresztül vehettek részt a rádió hallgatói.

Publikálás ideje: 2016.06.07.

Százmilliós kártérítés jár a Klubrádiónak

Összesen 108 millió forintos kártérítést ítélt meg a Klubrádiónak a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósággal szemben indított polgári perben a Fővárosi Ítélőtábla kedden kihirdetett jogerős részítéletében, írja az MTI.

Publikálás ideje: 2016.06.07.