Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Volt Fesztivál és az Akvárium aláírta a nyílt levelet, de nem szakít a Petőfivel

A Petőfi Zenei Díjat átadják a Volt Fesztivál első napján, az MTVA szerint egyébként is bejött a váltás.

Publikálás ideje: 2016.06.16.

Reagált az MTVA a zenészek nyílt levelére

MTVA: a Petőfi rádió a magyar könnyűzene és a magyar előadók érdekeit tartja szem előtt.

Publikálás ideje: 2016.06.16.

Kihátrálna a magyar popszakma a Petőfi mögül

Több tucat hazai zenekar, művész, szervező, zenei szakember nyílt levélben foglalt állást a Petőfi rádió körüli változásokra reagálva. „Ezzel a levéllel szeretnénk jelezni felétek, hogy a problémát mi is látjuk, halljuk” – írják.

Publikálás ideje: 2016.06.15.

Akadálymentes rádióműsor indult

Az Emberek Vagyunk Egyesület bemutatta a Vak-Lárma című, országos terjesztésre szánt, akadálymentes, integrálódást elősegítő rádióműsorát. Színes, izgalmas, érdekes lesz, tökéletesen kielégítve a média társadalmi felelősségvállalásának modern követelményeit.

Publikálás ideje: 2016.06.15.

Kritizálják a kiszoruló zenészek az új Petőfit

Nem tetszik a Petőfi Rádióban eddig favorizált alternatív zenészeknek a csatorna új, populáris irányvonala - amiben egyébként értelemszerűen kevesebb lehetőséget kapnak. Az MTVA szerint a Petőfi továbbra is az egyik leginnovatívabb rádió.

Publikálás ideje: 2016.06.15.

30 ezerre büntettek egy táskarádiót

Bejelentette a Médiatanács az utóbbi időszakban kiszabott bírságokat. Összesen öt különböző rádiónak szabtak ki büntetést összesen 350 ezer forint értékben. A bírságok megállapításánál figyelembe vették, ha valaki először nem tartotta be a szerződési feltételeket.

Publikálás ideje: 2016.06.15.

A Madcon buli jön a Class FM-nél

Újabb állomásához érkezett a Class Nyár, ahol Vágó Piros a Madcon bulijára repíti a szerencséseket, akik olyan slágerekkel izzítják majd a közönséget, mint a Beggin', a Don’t Worry és a Keep My Cool.

Publikálás ideje: 2016.06.14.

Még több magyar dal a Petőfin

Minden korábbinál több magyar zenét játszik a Petőfi rádió - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a legfrissebb statisztikára hivatkozva.

Publikálás ideje: 2016.06.13.

Gyári munkásból lett rádiós mogul Szamóca

Karosszérialakatosként dolgozott, amikor a gyárban a rádiót hallgatva eldöntötte: márpedig ő nem hallgatni, hanem készíteni fogja a tartalmakat az éterben. Kitartó kilincselésének csakhamar eredménye lett, és Cooky maga mellé vette a Rádió1-hez.

Publikálás ideje: 2016.06.12.

Szani Roland a Méz Rádióhoz igazolt

A veszprémi állomás drive time műsorát vezeti ezentúl. A Méz Rádióhoz igazolt Szani Roland, jelentette be a veszprémi adó Facebook oldalán. A Danubius Rádióból és a Class FM-ből is ismert műsorvezető a Méz délutáni műsorát fogja vezetni ezentúl, 15-től 19 óráig

Publikálás ideje: 2016.06.11.