Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Cooky ma délután lesz utoljára

Cooky a ma reggeli Önindítóban árulta el, hogy délután hallhatják utoljára rádiózni. Nem volt szó róla, de nem kizárt, hogy átigazol a Rádió 1-hez.

Publikálás ideje: 2016.06.17.

Cooky nem rádiózik többet, munkát kapott a TV2-tõl

Az Önindító vendége Cooky volt június 17-én: bejelentette, befejezi a rádiós pályafutását.

Publikálás ideje: 2016.06.17.

Cooky abbahagyja a rádiózást, irány a Star Academy?

A MusicFM Önindító című műsorában jelentették be ma reggel, hogy Cooky, a rádió francia műsorvezetője abbahagyja a rádiózást, a ma délutáni műsorban lehet majd utoljára hallani, írja a Femina.

Publikálás ideje: 2016.06.17.

Cooky búcsúzik a rádiózástól

Búcsút mondott Szelba Christian George (Cooky) a rádiózásnak és a tévés karriert választotta - ezt a Music Fm Önindító adásában mondta el.

Publikálás ideje: 2016.06.17.

Több rádió kapott bírságot a héten

Az NMHH Médiatanácsa e heti döntéseivel 48,5 millió forintot ítélt meg 12 közösségi tévének és rádiónak működési költségeikhez való hozzájárulásként, emellett több bírságot is kiszabott az ülésen egyes médiaszolgáltatók adásheteinek mintavételes vizsgálata alapján. Leadták a kisközösségi rádiós pályázatokat is.

Publikálás ideje: 2016.06.17.

5 éves a határok nélküli rádióshow

5 évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon, azaz 2011. június 17-én indult útjára a Daráló Radio Show, Burgenland, és Ausztria egyetlen magyar nyelvű hétvégeindító rádióműsora.

Publikálás ideje: 2016.06.17.

A Volt Fesztivál és az Akvárium aláírta a nyílt levelet, de nem szakít a Petőfivel

A Petőfi Zenei Díjat átadják a Volt Fesztivál első napján, az MTVA szerint egyébként is bejött a váltás.

Publikálás ideje: 2016.06.16.

Reagált az MTVA a zenészek nyílt levelére

MTVA: a Petőfi rádió a magyar könnyűzene és a magyar előadók érdekeit tartja szem előtt.

Publikálás ideje: 2016.06.16.

Kihátrálna a magyar popszakma a Petőfi mögül

Több tucat hazai zenekar, művész, szervező, zenei szakember nyílt levélben foglalt állást a Petőfi rádió körüli változásokra reagálva. „Ezzel a levéllel szeretnénk jelezni felétek, hogy a problémát mi is látjuk, halljuk” – írják.

Publikálás ideje: 2016.06.15.

Akadálymentes rádióműsor indult

Az Emberek Vagyunk Egyesület bemutatta a Vak-Lárma című, országos terjesztésre szánt, akadálymentes, integrálódást elősegítő rádióműsorát. Színes, izgalmas, érdekes lesz, tökéletesen kielégítve a média társadalmi felelősségvállalásának modern követelményeit.

Publikálás ideje: 2016.06.15.