Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Magára marad a Juventus műsorvezetője

Szeptembertől személyi változás a Helló Budapest!-nél, a rádió reggeli műsoránál.

Publikálás ideje: 2014.09.03.

Class FM műsorvezetője is bevállalta az Ice bucket challenge-et

Ma reggel nem kisebb feladatra vállalkozott Vadon Jani a Morning Show műsorvezetője, mintsem, hogy részt vegyen az Ice bucket challenge-ben. Az esetről videós anyag is készült, melyben Rákóczi Ferinek és Gönczi Gábornak jutott a megtisztelő szerep, hogy leönthessék jeges vízzel rádiós társukat.

Publikálás ideje: 2014.08.25.

Távozik Csiszár és Jáksó a Class FM-től

Csiszár Jenő és Jáksó László öt sikeres év után, 2014 szeptemberétől közös megegyezéssel távozik a Class FM-ből. A két műsorvezető a 2009. novemberi indulás óta meghatározó tagja volt a csapatnak, munkájukkal nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a Class FM hazánk leghallgatottabb rádiójává vált.

Publikálás ideje: 2014.08.18.

Újabb helyi rádió szűnik meg

Elvesztette frekvenciajogosultságát a tiszaújvárosi Rádió 35, mivel alulmaradtak a 89.6 MHz 7+5 éves használatára kiírt frekvenciapályázaton. A közeljövőben lekapcsolásra kerülő helyi adó helyére hamarosan érkezik a Rádió M.

Publikálás ideje: 2014.08.15.

Fesztiváloznak a helyi rádiók

A helyi rádiós esemény helyszíne lesz a 2014. 08. 12-étől 16-áig tartó C+ fesztiválnak helyet biztosító szolnoki Tiszaliget, ahová a szolnoki 102.4 Amadeus Rádió 1 hétre kiköltözik.

Publikálás ideje: 2014.08.13.

Kirúgja a Class FM Jáksót és Csiszárt?

Tegnap este bomba ként robbant a hír, hogy a Class FM már augusztustól nem számít Csiszárra, valamint Jáksótól is megválnak. Először a comment blogon, majd az Origón is látható volt egy cikk ezzel kapcsolatban. Mind a két oldal a költségcsökkentést nevezte meg fő indoknak, mivel a Class FM-nek is fizetnie kell a reklámadót.

Publikálás ideje: 2014.08.12.

Amadeus a C+-on

Helyi rádiós történelmi esemény helyszíne lesz a 2014.08.12.-étől 16.-áig tartó C+ fesztiválnak helyet biztosító szolnoki Tiszaliget, ugyanis egy hétre kiköltözik a helyszínre a 102.4 Amadeus Rádió. Borossal és Vogával!

Publikálás ideje: 2014.08.11.

Cél a földi sugárzás megteremtése

A földfelszíni sugárzásban látja a Csángó Rádió bővítését Lőrincz Celesztin, a rádió létrehozója.

Publikálás ideje: 2014.08.08.

Múltidézés a Rádió 88-al

Augusztus 8-án, pénteken egy napra újra kinyit Szeged egyik legendája, a Virág Cukrászda, a Rádió 88 ugyanis itt ünnepli a 24. születésnapját, és az önkormányzatnak köszönhetően egy napra újra birtokba vehetik a szegediek a szebb napokat is megélt cukrászdát.

Publikálás ideje: 2014.08.06.

Tíz éves lesz a népszerű netrádió - ünnepel a Megadance Rádió

Napjainkban a netrádiók folyamatosan alakulnak, megszűnnek. A MegaDance Rádió jelenleg Magyarország legrégebbi, csak interneten elérhető rádiója, amely november 15-én ünnepli majd tíz éves születésnapját.

Publikálás ideje: 2014.07.31.