Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Egyre többet rádiózunk

Egy évvel ezelőtt publikálta a TNS Hoffmann - Mediameter konzorcium az új rádiós közönségmérés első eredményeit. Most itt az újabb, a 2014. április-júniusi hallgatottsági eredmények.

Publikálás ideje: 2014.07.21.

Okleveles lett a Juventus

Elismerésben részesült Bányász Árpád, a rádió 103.9 műsorvezetője, aki a futást népszerűsítő riportjáért kapott díjat.

Publikálás ideje: 2014.07.01.

Magyar hetet tartanak a svájci közszolgálati rádióban

A svájci közszolgálati rádió, francia nyelvű rádiócsatornája, az Espace 2 egy hetes műsorban mutatja be Magyarországot november közepén.

Publikálás ideje: 2014.06.27.

Születésnapi roadshow a Class FM-nél

Az ötödik születésnapját ünneplő rádió élő műsorokkal, meghívott előadókkal és koncertekkel járja be júniusban, júliusban és augusztusban az országot.

Publikálás ideje: 2014.06.24.

Elindult a Helyi Rádiók Országos Egyesületének új weboldala

Az új honlap egy újabb lépés abba az irányba, melyet az elnökség kitűzött magának, hogy a helyi rádiózás hagyományait fenntartsa, érdekes és hasznos tartalmakkal segítse, támogassa a helyi rádiók szakmai munkáját.

Publikálás ideje: 2014.06.11.

Rádiós műsorokat támogat a Médiatanács

A szervezet legutóbbi ülésén döntött arról, hogy a Magyar Média Mecenatúra programon belül 34 helyi rádiós hír-, közérdekű szolgáltató illetve tematikus magazinműsor gyártásához járul hozzá 91,8 millió forinttal.

Publikálás ideje: 2014.06.03.

Ráncfelvarrás a HEROE-nél

Elindult a Helyi Rádiók Országos Egyesületének új weboldala, amelyen mind a tagok, mind a hirdetők értékes információkat találnak.

Publikálás ideje: 2014.05.30.

Jótékonykodik a Juventus Rádió

A Premier Outlet és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet idén is megrendezte az "Adok-Kapok Napokat". Az adománygyűjtés rádiós partnere idén is a Juventus rádió volt.

Publikálás ideje: 2014.05.21.

Többé nem sugároz a Klubrádió Gyöngyös térségében

Tegnap éjféltől nem lehet fogni a rádiót Gyöngyös térségében a 88,9 megahertzes frekvencián. A háttérben a szerződés felmondása áll.

Publikálás ideje: 2014.05.21.

Jelentős profittal zárt a román közszolgálati rádió

A Román Rádiótársaság (SRR) több mint egymillió euró nettó profittal zárta a 2013-as pénzügyi évet.

Publikálás ideje: 2014.05.12.