Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Miskolcon is Ozone Fm

Hivatalosan december 31-én, este 8 órakor kezdi meg miskolci adását az Ozone FM, ám az adóberendezés tesztje már most is hallható. A közeljövőben várhatóan újabb két frekvenciával bővül majd a csatorna hálózata.

Publikálás ideje: 2013.12.30.

Játsszon és szerezzen örömet a munkatársainak!

Szerdától új játékot indít útjára a Debrecen Rádió FM95 szerkesztősége. Érdemes lesz a rádiót a munkahelyeken is hallgatni!

Publikálás ideje: 2013.11.06.

Már szól a Debrecen Rádió FM95, interneten is hallgathatják

Debrecen - Zenével kezdődött meg az új debreceni rádió adása pénteken, este 6 órától pedig elindult az élő műsor, friss hírekkel.

Publikálás ideje: 2013.10.04.

RiseFM helyett Stereo FM

Nevet váltott a balatoni dance rádió, mostantól Stereo FM néven szól a 98.9 MHz-es frekvencia a magyar tengernél. Hálózatba kapcsolódó jogosultságot nyert az üzemeltető Füleky Rádió Kft. Győrött is, ott is hamarosan elrajtol az elektronikus zenei csatorna.

Publikálás ideje: 2013.09.29.

Megújult az Ozone FM!

Ma éjféltől megújult, profi hangzásvilággal és új szlogennel szól a jelenleg hét vételkörzetben (Győr-Moson-Sopron és Tolna megye, Balaton) fogható, hamarosan Miskolcra is belépő Ozone FM.

Publikálás ideje: 2013.09.23.

Szeptember közepén elhallgathat a Kék Duna Rádió Győrben

A 91.5 FM-re nem írtak ki új frekvenciapályázatot, így szeptember 14-től várhatóan nem folytathatja a műsorsugárzást a Kék Duna Rádió Győrben.

Publikálás ideje: 2013.08.29.

Megszűnik a győri KÉK DUNA rádió?

11 év után megszűnhet a győri KÉK DUNA is? - olvasható a kérdés a rádió facebook oldalán. A rövid Facebook-os tájékoztatóból kiderül, "szeptemberben lejár a műsorszolgáltatási jogosultságunk és a Médiatanács nem ír ki pályázatot a frekvencia meghosszabbítására."

Publikálás ideje: 2013.08.07.

Nagyot nyert a Petőfi Rádió

A Nagyon zene rádiója több mint egymillió napi hallgatójával már a második a zenei rádiók toplistáján. A Kossuth Rádió reggel és délben a legerősebb és továbbra is a leghallgatottabb hír- és beszélgetős rádió. Először mérték a Dankó Rádiót.

Publikálás ideje: 2013.07.25.

Új DJ-vel erősít az All In PartyRádió

A szegedi székhelyű online rádió július 16-tól új lemezlovassal erősíti csapatát és műsorát. A partyarcoknak és a rádióhallgatóknak egyaránt ismerős új lemezlovas, Roberto jelentkezik a csatorna új, kedd esti műsorában.

Publikálás ideje: 2013.07.17.

Marosvásárhelyi Rádió: egész nap magyarul középhullámon is

Vásárhelyen és környékén már középhullámon is vételezhető a Marosvásárhelyi Rádió egész napos magyar adása. Az RMDSz-kongresszuson szombaton elhangzott, szerepel a szövetség javaslatai között, hogy a Kolozsvári Rádiónak is legyen 24 órás magyar adása.

Publikálás ideje: 2013.05.26.