Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Bocsánatot kért a Class FM

A rádió közleménye szerint a Class FM az eset kapcsán levonta a megfelelő következtetéseket és házon belül megtette a szükséges lépéseket. A rádió, a rádió vezetői, a műsor és személyesen Sebestyén Balázsék kérték a sértett Hölgy elnézését és bocsánatát.

Publikálás ideje: 2014.09.05.

75 millió a helyi rádióknak

Az NMHH Médiatanácsa keddi ülésén döntött arról, hogy a Magyar Média Mecenatúra programon belül újabb 27 helyi rádiós hír- és magazinműsor gyártásához járul hozzá 74,8 millió forintértékben. A mostani határozattal együtt a Médiatanács 2011 óta a RADIOALLANDO elnevezésű pályázatokon eddig több mint egymilliárd forint értékben támogatott összesen 360 helyi vagy körzeti rádiós műsort.

Publikálás ideje: 2014.09.05.

Szeptembertől változott a Helló Budapest!


Publikálás ideje: 2014.09.03.

Változás a Juventus Rádió Helló Budapest! című műsorában

Szeptember 1-jétől Esperes Ákos egyedül vezeti a Helló Budapest!-et. Fömötör Márti közös megegyezéssel távozott a Juventustól. A műsor változatlan lelkesedéssel, és színvonalon várja továbbra is hallgatóit.

Publikálás ideje: 2014.09.03.

Magára marad a Juventus műsorvezetője

Szeptembertől személyi változás a Helló Budapest!-nél, a rádió reggeli műsoránál.

Publikálás ideje: 2014.09.03.

Class FM műsorvezetője is bevállalta az Ice bucket challenge-et

Ma reggel nem kisebb feladatra vállalkozott Vadon Jani a Morning Show műsorvezetője, mintsem, hogy részt vegyen az Ice bucket challenge-ben. Az esetről videós anyag is készült, melyben Rákóczi Ferinek és Gönczi Gábornak jutott a megtisztelő szerep, hogy leönthessék jeges vízzel rádiós társukat.

Publikálás ideje: 2014.08.25.

Távozik Csiszár és Jáksó a Class FM-től

Csiszár Jenő és Jáksó László öt sikeres év után, 2014 szeptemberétől közös megegyezéssel távozik a Class FM-ből. A két műsorvezető a 2009. novemberi indulás óta meghatározó tagja volt a csapatnak, munkájukkal nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a Class FM hazánk leghallgatottabb rádiójává vált.

Publikálás ideje: 2014.08.18.

Újabb helyi rádió szűnik meg

Elvesztette frekvenciajogosultságát a tiszaújvárosi Rádió 35, mivel alulmaradtak a 89.6 MHz 7+5 éves használatára kiírt frekvenciapályázaton. A közeljövőben lekapcsolásra kerülő helyi adó helyére hamarosan érkezik a Rádió M.

Publikálás ideje: 2014.08.15.

Fesztiváloznak a helyi rádiók

A helyi rádiós esemény helyszíne lesz a 2014. 08. 12-étől 16-áig tartó C+ fesztiválnak helyet biztosító szolnoki Tiszaliget, ahová a szolnoki 102.4 Amadeus Rádió 1 hétre kiköltözik.

Publikálás ideje: 2014.08.13.

Kirúgja a Class FM Jáksót és Csiszárt?

Tegnap este bomba ként robbant a hír, hogy a Class FM már augusztustól nem számít Csiszárra, valamint Jáksótól is megválnak. Először a comment blogon, majd az Origón is látható volt egy cikk ezzel kapcsolatban. Mind a két oldal a költségcsökkentést nevezte meg fő indoknak, mivel a Class FM-nek is fizetnie kell a reklámadót.

Publikálás ideje: 2014.08.12.