89.5 Music Fm legfrissebb hírei

89.5 Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Negyedik éve közönségkedvenc a Music Fm

Biztosan tartja vezető helyét a 89.5 Music Fm a "Legnépszerűbb rádió" kategóriában a legrangosabb magyarországi rádiós szakmai megmérettetésen, a Rádiós Korrektúrán, a "hangok versenyén". A Music Fm-et immár negyedik éve választja a közönség a kedvencének.

Publikálás ideje: 2015.12.22.

Music Fm: STOP a gyermekéhezésre!

Nagyszerű kezdeményezés mögé állt a 89.5 Music Fm, a Groupama Biztosító, electrostore.hu Műszaki Áruház, valamint a a SCHMUCK ékszer. Az akció lényege, hogy a Music FM naponta licitre bocsájtja a támogatók által felajánlott tárgyakat, melyekből a befolyt összeg a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlájára kerül.

Publikálás ideje: 2015.12.09.

Rádiós toplista: hányan hallgatnak Klubrádiót?

Budapesten a Class FM-et a Kossuth Rádió, illetve a Music FM követi, országosan a Petőfi a harmadik. A magyarok többsége naponta vagy hetente többször az autórádiót (66%) és a klasszikus rádiókészüléket (63%), kapcsolja be, ha rádiót szeretne hallgatni.

Publikálás ideje: 2015.11.23.

Bochkor önbizalmat adott

Egy iskolai zaklatás áldozata végső elkeseredésében fordult a Music Fm reggeli műsorvezetőihez. Bochkorék azonnal segítettek.

Publikálás ideje: 2015.11.09.

Sebestyén Balázs: a nők utálják a női rádiósokat

Csak egyetlen vezéregyéniség fér meg egy rádió reggeli műsorvezetői csapatában, a nőknek pedig nagyon nem fekszik ez a szerep. Csütörtökön este egy asztalhoz ült Sebestyén Balázs a Class FM-től, Bochkor Gábor a Music FM-től és Buda Márton a Petőfi rádiótól.

Publikálás ideje: 2015.10.31.

Az Önindító keresi Fekete Laci utódját!

Október 29-én a Music Fm reggeli műsora reggel 6-tól egészen 10-ig a budaörsi EURONICS parkolójában várja majd azokat a vállalkozókedvű hallgatókat, akik Fekete Laci nyomdokaiba szeretnének lépni. A tét nem kisebb mint egy közel 1 millió forint értékű ULTRA HD 3D TV.

Publikálás ideje: 2015.10.28.

Elismerés a "száguldó riporternek"

Sajtó nívódíjat kapott a 89.5 Music Fm riportere, Horváth Szilárd. Az elismerést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője élő adásban adta át a Délutáni RoadShow "száguldó riporterének", a vészhelyzetek során nyújtott gyors, pontos és hiteles tájékoztatásáért.

Publikálás ideje: 2015.10.26.

Kereskedelmi vonalon erősít a 89.5 Music Fm


Publikálás ideje: 2015.10.15.

Kereskedelmi vonalon erősít a 89,5 Music Fm

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt ügyféligények miatt erősíti kereskedelmi divízióját a 89.5 Music FM.

Publikálás ideje: 2015.10.14.

Egy amnéziás lány kérte Bochkorék segítségét

Múltjának egy jelentős része kimaradt Kinga emlékezetéből. A 18 éves ifjú hölgynek egy gyógyszeres kezelés miatt kell "felfedeznie" újra családját, osztálytársait. Az emlékezetvesztéstől szenvedő lány a Music Fm Önindítójának műsorvezetőit arra kérte, hívják fel a figyelmet, hogy az emberek ne megalázzák, hanem segítsék az ilyen betegeket.

Publikálás ideje: 2015.10.14.