89.5 Music Fm legfrissebb hírei

89.5 Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Pordán Petra: Furák a reggelek az Önindító nélkül

Pordán Petra már nincs ott reggelente a Music FM reggeli műsorában, a rádió közleménye szerint közös megegyezéssel távozott az Önindító-ból. A műsorvezető egyelőre új tévés munkájára koncentrál, a rádiózástól viszont biztosan nem köszönt el véglegesen.

Publikálás ideje: 2016.02.16.

Két mûsorvezetõ távozott a Music FM-tõl

Ketten felmondtak a Music FM-nél, Horváth Szilárd és Balogh Tamás nem folytatja a Délutáni Road Show-t.

Publikálás ideje: 2016.02.12.

Távozik Pordán Petra

Közös megegyezéssel távozik a 89.5 Music Fm reggeli műsorából Pordán Petra. A csatornánál igérik: Bochkor Gábor és István Dániel összeszokott párosa hamarosan újra kiegészül.

Publikálás ideje: 2016.02.11.

Hamarosan megújul a Music Fm reggeli műsora

Közös megegyezéssel távozik a 89.5 Music Fm reggeli műsorából Pordán Petra. Bochkor Gábor és István Dániel összeszokott párosa hamarosan újra kiegészül.

Publikálás ideje: 2016.02.11.

Hirtelen kényszerül változtatásra a Music Fm

Közös megegyezéssel távozik a 89.5 Music Fm reggeli műsorából Pordán Petra. A rádió azt ígéri, Bochkor Gábor és István Dániel párosa hamarosan újra kiegészül.

Publikálás ideje: 2016.02.11.

Tiësto is a Music FM-en mixel

Öt új rezidenssel bővült a Music Killers csapata: a 89.5 Music FM esti élő DJ Showja két hazai és három nemzetközi DJ-t is leigazolt. Ezentúl Tiësto, Oliver Heldens és Don Diablo mixei is itt hallhatók.

Publikálás ideje: 2016.01.29.

Öt új húzónév a Music Killersben

Öt új rezidenssel bővült a Music Killers csapata: a 89.5 Music Fm esti élő DJ Showja két hazai és három nemzetközi DJ-t is leigazolt. Ezentúl Tiësto, Oliver Heldens és Don Diablo mixei is itt hallhatók.

Publikálás ideje: 2016.01.19.

Több mint 10 milliót hoztak össze Bochkorék

Rendkívüli összefogással több mint 10 millió forint gyűlt össze a 89.5 Music FM évvégi kampánya során. A befolyt pénzből több száz gyermek jut fél éven keresztül meleg ételhez az iskolaszüneti napokon is.

Publikálás ideje: 2016.01.11.

Music Killers DJ-k a legjobbak között

Január 29-ig lehet leadni a voksokat a legnagyobb hazai DJ megmérettetés, a DJ Szövetség és a Ballantine's szakmai versenyének döntőseire. Az Év DJ-je verseny 20 döntőse között a 89.5 Music Fm rezidensei idén is szép számmal képviseltetik magukat: a különböző kategóriákban hat Music Killers DJ várja a végeredményt.

Publikálás ideje: 2016.01.06.

Bochkor Gábor közönségdíjat kapott, az Önindító második

Közzétették Rádiós Korrektúra eredményeit. A legnépszerűbb rádiós személyiségre több mint 9 ezren szavaztak, a legnépszerűbb rádióra 6 ezer fölötti jelölést regisztráltak a szervezők. A legnépszerűbb rádió a Music FM lett, és „rádiós arculat, promóció" kategóriába is ez az adó győzött.

Publikálás ideje: 2015.12.22.