Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Rádió 1 a leghallgatottabb kereskedelmi rádió

A TNS-Hoffmann – Mediameter konzorcium 2016. november 21. és december 16. között (a Class FM országos kereskedelmi rádió megszűnését követően) 5 541 fős országos mintán végzett telefonos, rádiós kutatása alapján a Rádió 1-et a teljes mért népességben (15 évesek és idősebbek) naponta átlagosan 738 000 fő hallgatja, ezzel a kereskedelmi csatornák között piacvezető. A Rádió 1 közleménye.

Publikálás ideje: 2017.01.13.

Piacvezető kereskedelmi csatorna a Rádió 1

A TNS-Hoffmann - Mediameter konzorcium közlése alapján a hallgatottsági eredményekből megállapítható, hogy a Class FM analóg sugárzásánakmegszűnése érdemben nem hatott a teljes napi rádióhallgatásra.

Publikálás ideje: 2017.01.13.

A Class FM halálából a Rádió 1 és a Petőfi profitált leginkább

A rádiós piac átrendeződésével nem lett sokkal kevesebb rádióhallgató az országban, sőt, Budapesten még emelkedett is a számuk.

Publikálás ideje: 2017.01.11.

Indul a visegrádi országok közös rádiójának magyar műsora

Vasárnap délután, 15 óra után indul a visegrádi országok (V4) közös rádiójának magyar műsora, a magazin a Kossuth adón lesz hallható - közölte a MTVA vezérigazgatója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Publikálás ideje: 2017.01.06.

Sebestyén Balázsék máris szünetet tartanak a Rádió 1-en

A rajongók legnagyobb bánatára Sebestyén Balázsék máris szünetet tartanak reggeli műsorukkal a Rádió 1-en.

Publikálás ideje: 2016.12.21.

Kedélyborzoló évet zárt a rádiós piac 2016-ban

2016 a korábbi évekhez képest meglepően mozgalmasan alakult a rádiós piacon, amire 2012, a Neo FM megszűnése és a Simicska Lajos érdekkörébe tartozó Class FM egyeduralma óta nem volt példa. Andy Vajna beszállt a rádiós bizniszbe, a Class FM külföldi kézre került, frekvenciaengedélye lejárt, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pedig nem sieti el az új pályázat kiírását. A márciusban lejárt hallgatottságmérési szerződés után is késik az új tender, ami szintén borzolja a kedélyeket, és nem tesz jót az amúgy is gyengélkedő rádiós hirdetési piacnak.

Publikálás ideje: 2016.12.21.

Rákóczi Ferenc: Nem bánjuk, hogy adásban Balázs a fõnök

Rákóczi Ferenc Balázzsal és Vadon Janival együtt a Rádió 1-re vitte át a Morning Show-t, mint mondta, ez volt gyakorlatilag az egyetlen elfogadható alternatíva, amire mindhárman egyszerre bólintottak. A képernyőn jelenleg a Super TV2 műsorában látható, a Sztárban sztár plusz 1 kicsi-ben zsűrizik, nagyon jól érzi magát, de a saját gyerekeit semmi pénzért nem engedné el egy hasonló produkcióba. A rádiós, televíziós munkák mellett az Origónak tetoválásairól, szüleihez és a vidéki élethez való viszonyáról is mesélt.

Publikálás ideje: 2016.12.07.

Balázsék miatt távozott a Rádió1 műsorvezetője

Múlthét péntekig Esperes Ákos vezette a Rádió 1 reggeli műsorát, de Sebestyén Balázsék reggeli Show-ja miatt távoznia kellett. Most nincs munkája.

Publikálás ideje: 2016.12.06.

Csúcsot döntött Sebestyén Balázsék Reggeli Show-ja a Rádió 1-en

Közel 30 ezren hallgatták a Reggeli Show-t online a Rádió 1-en december 6-án. Ezzel az internetes hallgatói számmal abszolút csúcsot döntött a Rádió 1-en a Reggeli Show csapata, a magyar rádiók közül még senkit nem hallgattak egyidejûleg online

Publikálás ideje: 2016.12.06.

Csúcsot döntött a Reggeli Show a Rádió 1-en

Közel 30 ezren hallgatták a Reggeli Show-t online-n a Rádió 1-en december 6-án.

Publikálás ideje: 2016.12.06.