Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Országos rádiós hallgatottság: a Rádió1 vezet

Változatlanul magas a rádióhallgatók száma Magyarországon: a kereskedelmi adók között a Rádió1 vezet a Music FM és a Sláger FM előtt.

Publikálás ideje: 2017.03.23.

Kiderült ki szúrta hátba Sebestyén Balázst – újra terítéken a Morning Show védjegye

Sikerült kideríteni, hogy ki volt az a szerencsés jóbarát/ismerős és egyben üzlettárs, aki nagyot kaszált a „Morning Show” elnevezésen és emiatt a műsor már nem a régi nevén, hanem Reggeli Show néven folytatódott Andy Vajna rádiójában. Még van remény a név visszaszerzésére?

Publikálás ideje: 2017.03.22.

Hogy megy Balázsék mûsora, a Reggeli Show?

Naponta országosan 5 és fél millióan, míg a fővárosban több mint 1 millióan rádióznak – derül ki a TNS Hoffmann–Mediameter konzorcium 2016. november – 2017. januári időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből. Országosan a Rádió1 vezet, részben a nevet váltott és odaigazolt Morning Show-nak köszönhetően.

Publikálás ideje: 2017.03.08.

Vadon Janit új hóbortja miatt cikizik a kollégái

Vadon Jani elhatározta, hogy motorozni fog, Balázs és Feri pedig jókat szórakozik ezen.

Publikálás ideje: 2017.03.08.

Jelentősen nőtt a Rádió 1 hallgatottsága

Tovább erősítette piacvezető pozícióját a kereskedelmi csatornák versenyében a Rádió 1. A TNS-Hoffmann – Mediameter konzorcium legfrissebb hallgatottsági adatai alapján az előző mérés időszakához képest, közel 10 %-kal növekedett a hallgatók száma, országosan a legnépszerűbb kereskedelmi csatorna, Budapesten pedig a 15-39-es célcsoporton kívül, mára a 15-59-es korosztályban is piacvezető lett a rádió.

Publikálás ideje: 2017.03.06.

Díjat nyertek a Rádió 1 DJ-i

A közönség és a szakma is egy-egy Rádió 1-es DJ-t választott a legjobbnak: Metzker Viktória kapta a közönségdíjat, a szakmai zsűri döntése alapján pedig Newik lett Az év mainstreem DJ-e a Ballantine’s Music Awards – Az év DJ-je választáson. Ugyanebben a kategóriában a harmadik helyezett a szintén DJ Factory-s lemezlovas, Droplex lett.

Publikálás ideje: 2017.02.22.

Győrben tarolt a Rádió 1

Megerősítette piaci pozícióját és csaknem megduplázta hallgatóinak számát Győrben a Rádió 1. A legfrissebb adatok alapján kijelenthető, hogy mind a 18-49-es célcsoportban, mind a 15-39 éves hallgatók körében jelentősen nőtt a hallgatottság, a Rádió 1 néhány hónap alatt a város legnépszerűbb rádiója lett.

Publikálás ideje: 2017.02.17.

Reklámkampánnyal erősít a Rádió 1

Országos reklámkampánnyal erősíti tovább piacvezető pozícióját február 1-től a Rádió 1. Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi rádiójának hirdetései napokon belül elárasztják majd az utcákat, köztereket, az országos és helyi médiumokat, a tömegközlekedési eszközöket és a televízió képernyőjét is.

Publikálás ideje: 2017.01.31.

Összeállt az ország legnagyobb zenei toplistája

Péntek délben indul a Rádió 1 slágerlistája, a Top 500, amelyben a rádióhallgatók szavazhatták meg, melyik a kedvenc daluk az elmúlt évtizedekből. Több héten át, több ezer szavazat érkezett be smsben, telefonon, e-mailben vagy a Facebookon keresztül. Ezekből állt össze végül Magyarország legváltozatosabb ötszázas listája, amely ezen a hétvégén hallható a Rádió 1-en.

Publikálás ideje: 2017.01.26.

Elmarad Balázsék hétfő reggeli műsora a buszbaleset miatt

A hétvégi veronai tragédiára és a hétfői nemzeti gyásznapra való tekintettel hétfőn reggel nem lesz Reggeli Show Balázsékkal a Rádió 1-en - írja a rádió vasárnapi közleményében.

Publikálás ideje: 2017.01.22.