Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Közel országos lesz nyártól a Rádió 1

Debrecen után újabb 9 frekvenciával bővül rövid időn belül a piacvezető rádió vételkörzete. A városok között van három megyeszékhely, egy megyei jogú város, egy turisztikailag fontos régió, valamint az egész Kisalföld is. Információink szerint körülbelül júniustól indulhatnak az új adók.

Publikálás ideje: 2017.05.05.

A Rádió 1 a piacvezető

A Rádió 1 és a Reggeli Show a rádiós piaci változások nyertese. Sebestyén Balázsék ébresztik a hazai rádióhallgatók legnagyobb részét, a főbb kereskedelmi célcsoportokban országosan és Budapesten is az első helyen vannak. A Rádió 1 Network népszerűsége a nappali és esti műsorsávban is töretlen, összhallgatottsága a legújabb mérési eredmények alapján elérte a napi 966.000 főt.

Publikálás ideje: 2017.04.28.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Hivatalos: országos hálózathoz kapcsolódik a Debrecen Rádió FM 95

Június elsejétől az országos hálózattal rendelkező Rádió 1-hez csatlakozik a Debrecen Rádió FM 95 - írja közleményében a Debreceni Vagyonkezelő.

Publikálás ideje: 2017.04.11.

Bővül a Rádió 1 hálózata

Június 1-jétől már Debrecenben is Sebestyén Balázs és csapata ébreszti a hallgatók nagy részét, és persze érkeznek az igazi mai slágerek is a jelenleg a Debrecen Rádió által használt 95.0 MHz-re.

Publikálás ideje: 2017.04.11.

Sebestyén Balázst a CEU-törvény miatt állítja a szőnyeg szélére Vajna

Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is, aminek reggeli műsora Budapesten a leghallgatottabb, és kiválóan alkalmas arra, hogy a hírblokkokban tovább ismételgethető fideszmantrát a hallgatók agyába sulykolják.

Publikálás ideje: 2017.04.05.

Tovább szólhat a győri Rádió 1

Jól halad az esztergomi frekvenciapályázat, nyertest nyilvánítottak Győrben, és székesfehérvári, tatabányai, illetve miskolci pályázatok előkészítéséről döntött a héten a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.

Publikálás ideje: 2017.04.02.

Strómancégek garmadájával nyelheti le Vajna a vidéki rádiós piacot

Titokzatos, fideszes kötődésű cégek léptek elő a semmiből, és elkezdték kifúrni az évtizedes múltú helyi rádiókat a frekvenciáikból. Ezek a cégek a Rádió 1 lárvái lesznek a helyi piacon.

Publikálás ideje: 2017.03.28.

Közel egymillióan hallgatják a Rádió 1-et

Ismét jelentősen nőtt a Rádió 1 hallgatottsága. A Reggeli Show több, kereskedelmileg fontos célcsoportban is piacvezető a reggeli rádióműsorok között, a Rádió 1 hálózat pedig egész napi programját tekintve is több korcsoportban piacvezető országosan és Budapesten egyaránt. A hallgatók száma a legutóbbi mérések alapján napi 919 ezerre emelkedett.

Publikálás ideje: 2017.03.24.

Országos rádiós hallgatottság: a Rádió1 vezet

Változatlanul magas a rádióhallgatók száma Magyarországon: a kereskedelmi adók között a Rádió1 vezet a Music FM és a Sláger FM előtt.

Publikálás ideje: 2017.03.23.