Sláger FM legfrissebb hírei

Sláger FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Elismerés a Juventusnak

Sportos elismerésben részesült a 25 éves Juventus Rádió. A SportBánya ugyanis a Telesport szerkesztősége, Index és a Heves Megyei Hírlap mellett médiadíjat vehetett át a Magyar Paralimpiai Bizottságtól.

Publikálás ideje: 2014.12.02.

Nem csak reggel társ a rádió

2012-ben alakult meg a magyarországi Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME): a szakmai szervezet elsődleges célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése. Az egyesület alapító tagjai a Class FM, Gazdasági Rádió, Juventus Rádió, InfoRádió 88.1, Jazzy Rádió, Magyar Katolikus Rádió, Klasszik Rádió, Lánchíd Rádió, MTVA, Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.15.

Plakátrongálás egyenes adásban

Szekeres Adrien a Juventus 103.9 műsorvezetőinek felkérésére dedikálta saját - életnagyságúnál jóval nagyobb - arcképét. Az énekesnő csak annyit kért: egy hétig még tartsa vissza magát minden relikviára vágyó vájtfülű hallgató - november 19-én tartja ugyanis szimfonikus nagykoncertjét a díva a Művészetek Palotájában, a 25 éves Juventus Rádió támogatásával.

Publikálás ideje: 2014.11.13.

Magyar Filmhét a Juventus Rádióban

A 25 éves rádió az első Magyar Filmhét stratégiai partnereként egy héten át kiemelten foglalkozik a legújabb magyar filmes alkotásokkal.

Publikálás ideje: 2014.10.16.

Lakást nyert egy Juventus hallgató

A 25 éves Juventus Rádió közreműködésével rendezték az idei év egyik legnagyobb promócióját, ahol a szerencsés nyertes egy saját lakással lett gazdagabb. A csatorna augusztus elejétől hirdette azt a hatalmas nyereményjátékot, amelyben a juventus.hu-n az adataikkal regisztráló hallgatók folyamatosan újabb és újabb információkat kaptak az izgalmas vetélkedővel kapcsolatban.

Publikálás ideje: 2014.09.09.

Változás a Juventus Rádió Helló Budapest! című műsorában

Szeptember 1-jétől Esperes Ákos egyedül vezeti a Helló Budapest!-et. Fömötör Márti közös megegyezéssel távozott a Juventustól. A műsor változatlan lelkesedéssel, és színvonalon várja továbbra is hallgatóit.

Publikálás ideje: 2014.09.03.

Jótékonykodik a Juventus Rádió

A Premier Outlet és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet idén is megrendezte az "Adok-Kapok Napokat". Az adománygyűjtés rádiós partnere idén is a Juventus rádió volt.

Publikálás ideje: 2014.05.21.