Sláger FM legfrissebb hírei

Sláger FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Megszűnik a Juventus Rádió

Eljött az idő a korábban már meglebegtetett újramárkázásra: vasárnap éjfélkor elhallgat a Juventus, és rögtön átveszi a helyét Sláger FM a budapesti 103.9-en.

Publikálás ideje: 2015.10.29.

Sláger FM lesz a Juventus rádióból

November másodikától, hétfőtől Sláger FM néven fut majd tovább a Juventus Rádió. A névvel együtt a zenei kínálat is változik ami főleg a nyolcvanas évek zenéit játssza majd.

Publikálás ideje: 2015.10.29.

Régi-új hangok a 103.9-en

Szeptembertől Hudák Anita és Hepi Endre csatlakoztak a Hello Budapest stábjához a Juventus 103.9-en.

Publikálás ideje: 2015.09.06.

Változások a budapesti rádiós piacon

A nyár vége komoly meglepetéseket hozhat a fővárosi rádióhallgatóknak és az egész szakmának. A legrégebbi kereskedelmi rádiós márkát átpozicionálják, két csatorna frekvenciát vált és várhatóan egy új hírrádió is indul majd.

Publikálás ideje: 2015.08.13.

Nagyon csúnyán átverték a Juventus Rádió műsorvezetõjét

A rádió közleménye szerint Harsányi Levente vezényletével és a rádió vezetőségével megrendezték Ákos felmondását, aki az első pillanatban sokkolva vette tudomásul, hogy ott kell hagynia munkahelyét. Utána már megkönnyebbült, de azt mondta, jó, hogy kollégái nem tudnak olvasni a gondolataiban.

Publikálás ideje: 2015.06.26.

Újra lesz Sláger Rádió?

A Juventus Rádió tulajdonosa a Marketing & Média értesülései szerint levédette a Sláger Rádió elnevezést. Visszatérhet a 2009-ben megszűnt rádiós márka a piacra, új ellenfele lehet a Class FM-nek?

Publikálás ideje: 2015.06.20.

Távozik a Juventus Rádió vezérigazgatója

Facebook-posztban jelentette be távozását a Juventus rádió vezérigazgatója, Door Tamás. A 15 éve a rádiós piacon dolgozó szakember 2011 júliusa óta a Juventus Rádió kereskedelmi igazgatója, korábban az InfoRádióban, a Roxy Rádióban és a Rise FM-ben töltött be hasonló pozíciókat.

Publikálás ideje: 2015.06.18.

Új tulajdonos és vezető a Juventus rádiónál

2015. június 15-én a Sláger TV, a Fishing & Hunting Channel, a Sportklub és a DOQ csatorna tulajdonosa, a Tematic Group Kft. megvásárolta a Juventus Rádiót az eddigi tulajdonos Ayudate Holding Kft-től.

Publikálás ideje: 2015.06.18.

Elismerés a Juventus Rádiónak

Idén a Szóvivők Médiadíját a Juventus Rádió "Büszkeségfal - Hungarikum" műsorsorozata kapta. A díjat Barabás Bea, a Juventus Büszkeségfal - Hungarikum műsorsorozat szerkesztő műsorvezetője vette át.

Publikálás ideje: 2015.02.25.

Voga János visszatért

Ezen a héten a Juventus 103.9-en újra hallható Voga Processzor. Voga Processzor január 25-30. között, minden reggel 6-tól 10-ig a Helló Budapest!-ben Simori Reni és Esperes Ákos mellett ébreszti a rádióhallgatókat a Juventus 103.9-en.

Publikálás ideje: 2015.01.27.