Sláger FM legfrissebb hírei

Sláger FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Újra lesz Sláger Rádió?

A Juventus Rádió tulajdonosa a Marketing & Média értesülései szerint levédette a Sláger Rádió elnevezést. Visszatérhet a 2009-ben megszűnt rádiós márka a piacra, új ellenfele lehet a Class FM-nek?

Publikálás ideje: 2015.06.20.

Távozik a Juventus Rádió vezérigazgatója

Facebook-posztban jelentette be távozását a Juventus rádió vezérigazgatója, Door Tamás. A 15 éve a rádiós piacon dolgozó szakember 2011 júliusa óta a Juventus Rádió kereskedelmi igazgatója, korábban az InfoRádióban, a Roxy Rádióban és a Rise FM-ben töltött be hasonló pozíciókat.

Publikálás ideje: 2015.06.18.

Új tulajdonos és vezető a Juventus rádiónál

2015. június 15-én a Sláger TV, a Fishing & Hunting Channel, a Sportklub és a DOQ csatorna tulajdonosa, a Tematic Group Kft. megvásárolta a Juventus Rádiót az eddigi tulajdonos Ayudate Holding Kft-től.

Publikálás ideje: 2015.06.18.

Elismerés a Juventus Rádiónak

Idén a Szóvivők Médiadíját a Juventus Rádió "Büszkeségfal - Hungarikum" műsorsorozata kapta. A díjat Barabás Bea, a Juventus Büszkeségfal - Hungarikum műsorsorozat szerkesztő műsorvezetője vette át.

Publikálás ideje: 2015.02.25.

Voga János visszatért

Ezen a héten a Juventus 103.9-en újra hallható Voga Processzor. Voga Processzor január 25-30. között, minden reggel 6-tól 10-ig a Helló Budapest!-ben Simori Reni és Esperes Ákos mellett ébreszti a rádióhallgatókat a Juventus 103.9-en.

Publikálás ideje: 2015.01.27.

Elismerés a Juventusnak

Sportos elismerésben részesült a 25 éves Juventus Rádió. A SportBánya ugyanis a Telesport szerkesztősége, Index és a Heves Megyei Hírlap mellett médiadíjat vehetett át a Magyar Paralimpiai Bizottságtól.

Publikálás ideje: 2014.12.02.

Nem csak reggel társ a rádió

2012-ben alakult meg a magyarországi Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME): a szakmai szervezet elsődleges célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése. Az egyesület alapító tagjai a Class FM, Gazdasági Rádió, Juventus Rádió, InfoRádió 88.1, Jazzy Rádió, Magyar Katolikus Rádió, Klasszik Rádió, Lánchíd Rádió, MTVA, Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.15.

Plakátrongálás egyenes adásban

Szekeres Adrien a Juventus 103.9 műsorvezetőinek felkérésére dedikálta saját - életnagyságúnál jóval nagyobb - arcképét. Az énekesnő csak annyit kért: egy hétig még tartsa vissza magát minden relikviára vágyó vájtfülű hallgató - november 19-én tartja ugyanis szimfonikus nagykoncertjét a díva a Művészetek Palotájában, a 25 éves Juventus Rádió támogatásával.

Publikálás ideje: 2014.11.13.

Magyar Filmhét a Juventus Rádióban

A 25 éves rádió az első Magyar Filmhét stratégiai partnereként egy héten át kiemelten foglalkozik a legújabb magyar filmes alkotásokkal.

Publikálás ideje: 2014.10.16.

Lakást nyert egy Juventus hallgató

A 25 éves Juventus Rádió közreműködésével rendezték az idei év egyik legnagyobb promócióját, ahol a szerencsés nyertes egy saját lakással lett gazdagabb. A csatorna augusztus elejétől hirdette azt a hatalmas nyereményjátékot, amelyben a juventus.hu-n az adataikkal regisztráló hallgatók folyamatosan újabb és újabb információkat kaptak az izgalmas vetélkedővel kapcsolatban.

Publikálás ideje: 2014.09.09.