Sláger FM legfrissebb hírei

Sláger FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Rádió Rock szövetkezik a Sláger FM és a Rádió1 reklámidejét is értékesítő sales-house-zal

A május közepén indult, 95,8 MHz-es frekvencián hallható budapesti rockrádió a TriMedia Kft.-vel szerződött. Ez utóbbi cég árulja Andy Vajna új rádiójának, a Rádió1-nek és a Tematic Media Group Sláger FM-jének reklámidejét is.

Publikálás ideje: 2016.09.14.

Új vezető a Sláger FM élén

Szeptember elsejétől új vezérigazgatót igazolt Csikesz Erika személyében a rádió csatorna.

Publikálás ideje: 2016.09.01.

Andy Vajna újabb pesti rádiót környékez

Még el sem indult a kormánybiztos által alapított Rádió 1, de már az egykori Juventus, a mai Sláger FM környékén tapogatóznak.

Publikálás ideje: 2016.05.31.

Így került a Sláger Rádióhoz a Class FM

A Sláger Rádió története jól mutatja, hogy mire számíthat az a befektető, aki Magyarországon médiavállalkozásba kezdene. Oda került a Class FM, akiktől az elődjének a konkurensét elvették.

Publikálás ideje: 2016.05.25.

Eladták a Class FM-et

Vagyis a rádiót üzemeltető társaságot, az Advenio Zrt.-t. Turi Árpád, a Class FM vezérigazgatója közölte: május 17-én a Sláger Rádió Zrt. és a Marquard Média Hungary százszázalékos tulajdonrészt szerzett a társaságban, 85-15 százalék arányban. Azt remélik, a Médiatanáccsal egyeztetve meg tudják hosszabbítani a rádió frekvenciáját.

Publikálás ideje: 2016.05.23.

Csúcsra tör a Sláger FM

A Sláger FM (korábban Juventus Rádió) a TNS Hoffmann - Mediameter legfrissebb, 3 havi, összevont hallgatottsági adatai alapján a teljes, mért célcsoportban a leghallgatottabb budapesti rádiócsatorna.

Publikálás ideje: 2016.02.08.

Megváltozott erőviszonyok a budapesti rádiós piacon

Előkelő magasságba került a Juventus Rádióból tavaly Sláger FM-re átmárkázott rádió, bár a Class FM-et még aligha előzik meg. Közben új piaci szereplők is érkeznek.

Publikálás ideje: 2016.02.08.

Meglepõ fordulat a rádiós piacon

A Sláger FM, amely korábban Juventus Rádió volt, a TNS Hoffmann – Mediameter legfrissebb, háromhavi, összevont hallgatottsági adatai alapján a teljes mért célcsoportban a leghallgatottabb budapesti rádióadó lett.

Publikálás ideje: 2016.02.06.

Veszprémi rádiót vett a Sláger FM

2016. január 28-án a Sláger FM rádiót üzemeltető Sláger FM Hálózat Zrt. megvásárolta a veszprémi Méz Rádiót üzemeltető Veszprém Rádió Kft.-t.

Publikálás ideje: 2016.02.01.

Lezárult a Juventus Rádió újramárkázása

Két kutató cég is megerősítette: a 30-59 év közötti budapesti hallgatók kedvenc budapesti csatornája a Sláger FM Rádió.

Publikálás ideje: 2016.01.08.