Sláger FM legfrissebb hírei

Sláger FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Csúcsra tör a Sláger FM

A Sláger FM (korábban Juventus Rádió) a TNS Hoffmann - Mediameter legfrissebb, 3 havi, összevont hallgatottsági adatai alapján a teljes, mért célcsoportban a leghallgatottabb budapesti rádiócsatorna.

Publikálás ideje: 2016.02.08.

Megváltozott erőviszonyok a budapesti rádiós piacon

Előkelő magasságba került a Juventus Rádióból tavaly Sláger FM-re átmárkázott rádió, bár a Class FM-et még aligha előzik meg. Közben új piaci szereplők is érkeznek.

Publikálás ideje: 2016.02.08.

Meglepõ fordulat a rádiós piacon

A Sláger FM, amely korábban Juventus Rádió volt, a TNS Hoffmann – Mediameter legfrissebb, háromhavi, összevont hallgatottsági adatai alapján a teljes mért célcsoportban a leghallgatottabb budapesti rádióadó lett.

Publikálás ideje: 2016.02.06.

Veszprémi rádiót vett a Sláger FM

2016. január 28-án a Sláger FM rádiót üzemeltető Sláger FM Hálózat Zrt. megvásárolta a veszprémi Méz Rádiót üzemeltető Veszprém Rádió Kft.-t.

Publikálás ideje: 2016.02.01.

Lezárult a Juventus Rádió újramárkázása

Két kutató cég is megerősítette: a 30-59 év közötti budapesti hallgatók kedvenc budapesti csatornája a Sláger FM Rádió.

Publikálás ideje: 2016.01.08.

Megszűnik a Juventus Rádió

Eljött az idő a korábban már meglebegtetett újramárkázásra: vasárnap éjfélkor elhallgat a Juventus, és rögtön átveszi a helyét Sláger FM a budapesti 103.9-en.

Publikálás ideje: 2015.10.29.

Sláger FM lesz a Juventus rádióból

November másodikától, hétfőtől Sláger FM néven fut majd tovább a Juventus Rádió. A névvel együtt a zenei kínálat is változik ami főleg a nyolcvanas évek zenéit játssza majd.

Publikálás ideje: 2015.10.29.

Régi-új hangok a 103.9-en

Szeptembertől Hudák Anita és Hepi Endre csatlakoztak a Hello Budapest stábjához a Juventus 103.9-en.

Publikálás ideje: 2015.09.06.

Változások a budapesti rádiós piacon

A nyár vége komoly meglepetéseket hozhat a fővárosi rádióhallgatóknak és az egész szakmának. A legrégebbi kereskedelmi rádiós márkát átpozicionálják, két csatorna frekvenciát vált és várhatóan egy új hírrádió is indul majd.

Publikálás ideje: 2015.08.13.

Nagyon csúnyán átverték a Juventus Rádió műsorvezetõjét

A rádió közleménye szerint Harsányi Levente vezényletével és a rádió vezetőségével megrendezték Ákos felmondását, aki az első pillanatban sokkolva vette tudomásul, hogy ott kell hagynia munkahelyét. Utána már megkönnyebbült, de azt mondta, jó, hogy kollégái nem tudnak olvasni a gondolataiban.

Publikálás ideje: 2015.06.26.