Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Jamie Foxx ébresztette a Class FM hallgatóit

Na, ilyen sem volt még itthon, egy rádióban sem ébresztette a jónépet Golden Globe- és Oscar-díjas világsztár a reggeli műsorban. Hogy Jamie Foxxnak az miért jó, hogy hajnalban, ott üljön egy online rádióban a kis napszemüvegében és még dalra is fakadjon, azt nem tudom, de így volt, kép is van róla. Sőt, itt meg is lehet nézni az adást. Felkészül: Jennifer Lawrence?

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Új reggeli műsorral frissít a Class FM

Mostantól Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter várja a digitális rádió hallgatóit reggelente, hiszen április 20-án elindult a Class FM - Morning Show!

Publikálás ideje: 2017.04.20.

Ők lesznek a Morning Show új műsorvezetői

Szerda délelőtt online sajtótájékoztatót tartott a Class FM, melynek keretében bumutatták az április 20-án induló Morning Show új műsorvezetőit.

Publikálás ideje: 2017.04.19.

Stohl Andrást ülteti be Sebestyén Balázs helyére a Class FM

A közben Andy Vajna rádiójához szerződött Sebestyén Balázs nem túl elégedett a cserével, a Bors szerint a műsorvezető primitív pitiáner bosszút emleget. Úgy érzi, tulajdonos elégtételt akart venni a színész szerződtetésével.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

Besokallt Norah Jones-tól Argyelán Kriszta

Mint minden héten, ezúttal is egy-egy ismert közéleti személyiséget vitt el autózni Garami Gábor a Class FM népszerű videoblogjában. A legutóbbi adásokban a műsorvezető két rádiós kollégája Argyelán Kriszta és DJ Whiteboy voltak a Class Utasok. Kriszta többek között elárulta, miért nem engedték szülei, hogy autót vezessen, és miért nem pisszeg soha a moziban, Whiteboy pedig elmesélte, mi idegesíti a legjobban a klubokban, ahol zenél.

Publikálás ideje: 2017.02.06.

RSH portfólió átalakult

A Class FM megszűnésével nem csak a piac, de a hallgatottsági szokások is átalakultak.

Publikálás ideje: 2017.01.31.

Felfüggesztették a Class FM frekvenciaperét

A médiatörvény szerint a frekvenciaszerződés lejárta előtt legalább tizennégy hónappal kell a műsorszolgáltatónak beadnia a meghosszabbítás iránti igényét, a hatóság pedig e határidő lejárta után tíz hónapig nem dönthet erről – került elő sokadszorra ez a különleges eljárási szabály a Class FM-et üzemeltető Advenio Zrt. és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közötti közigazgatási perben, amelyet előbbi azért indított, mert utóbbi szerinte jogellenesen nem hosszabbította meg a rádiófrekvencia-jogosultságát.

Publikálás ideje: 2017.01.26.

Sikerrel zárta decemberi kitelepülését a Class FM

Naponta közel 6000-en korcsolyáztak a népszerű műsorvezetők társaságában, akik a hallgatók legkedveltebb dalkívánságait is teljesítették.

Publikálás ideje: 2017.01.16.

A Rádió 1 a leghallgatottabb kereskedelmi rádió

A TNS-Hoffmann – Mediameter konzorcium 2016. november 21. és december 16. között (a Class FM országos kereskedelmi rádió megszűnését követően) 5 541 fős országos mintán végzett telefonos, rádiós kutatása alapján a Rádió 1-et a teljes mért népességben (15 évesek és idősebbek) naponta átlagosan 738 000 fő hallgatja, ezzel a kereskedelmi csatornák között piacvezető. A Rádió 1 közleménye.

Publikálás ideje: 2017.01.13.

Piacvezető kereskedelmi csatorna a Rádió 1

A TNS-Hoffmann - Mediameter konzorcium közlése alapján a hallgatottsági eredményekből megállapítható, hogy a Class FM analóg sugárzásánakmegszűnése érdemben nem hatott a teljes napi rádióhallgatásra.

Publikálás ideje: 2017.01.13.