Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Üzletileg egyre kevésbé vonzó az országos rádió, de politikailag annál inkább

A Class FM eltűnése óta megjelentek a konkurensek, így az országos kereskedelmi rádióval már nem lehet mérhetetlen pénzt csinálni. Ma adják le a pályázatokat.

Publikálás ideje: 2017.11.08.

2018-ban újra szólhat a rádió a Class FM helyén

Várhatóan a jövő év közepétől szólal meg újra az egykori Class FM frekvenciáján egy országos kereskedelmi rádió, a pályázatot a jövő hónapban írják ki, válaszolta a Világgazdaság kérdésére a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. A pályázati felhívást várhatóan szeptember elején teszik közzé.

Publikálás ideje: 2017.08.24.

Mészárosé lehet hamarosan az utolsó szabad rádiós frekvencia is

A Magyar Nemzet információi szerint Mészáros Lőrinchez kerülhet az utolsó szabad rádiós frekvencia, ami az egykor Simicska Lajoshoz tartozó Class FM után maradt szabadon, írja a Magyar Nemzet.

Publikálás ideje: 2017.08.02.

Nevet váltott a Reggeli Show

Mint azt múlt héten megírtuk, pert vesztettek Sebestyén Balázsék a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt ellen, és a bíróság ideiglenesen, azonnali hatállyal eltiltotta őket a Class FM által védjegyeztetett "Morning Show"-ra nagyon hasonlító "Reggeli Show" név- és logohasználatától.

Publikálás ideje: 2017.07.15.

Jáksó hozta a Sláger FM új programigazgatóját

A korábbi országos kereskedelmi rádió kiváló szakemberét igazolja le a 103.9 Sláger FM 2017. augusztus elsejétől a programming élére. Mikus Tamara a Class FM-től érkezik Budapest rádiójához, a 103.9 Sláger FM-hez. A döntésben közrejátszott a korábbi sikeres munka Jáksó Lászlóval, aki a közösen elért eredmények alapján javasolta Tamara személyét Csikesz Erika vezérigazgatónak.

Publikálás ideje: 2017.07.06.

A Class FM egykori hálózatát pályáztatják meg

Butaságokat hordott össze az újabban sűrűn “rémeket látó” balliberális sajtó az országos frekvenciapályázat kapcsán. Szó nincs arról, hogy kisebb frekvenciákat “kapargatna össze” a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa egy országos frekvenciacsomaghoz - valójában a Class FM hálózatát pályáztatják meg, sőt, négy, eddig nem használt frekvenciával is kibővül a médiaszolgáltatási jogosultság.

Publikálás ideje: 2017.07.06.

Pert vesztettek Balázsék, nevet kell változtatni

A Fővárosi Törvényszék helyt adott a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt kérelmének, amivel eltiltja Sebestyén Balázst és a többi alperest a Reggeli Show elnevezés és logó használatától gyakorlatilag minden platformon.

Publikálás ideje: 2017.07.05.

Jáksó László a Sláger FM kreatív igazgatója

2017. május 15-től Jáksó László vezeti a 103.9 Sláger FM újonnan alakult kreatív igazgatóságát. Az elismert rádiós neve mindenki számára ismerősen cseng, hiszen 20 éves médiás pályafutásának meghatározó része kötődik a Kossuth Rádióhoz, majd a Danubius és Class FM sikerre viteléhez.

Publikálás ideje: 2017.05.15.

Class FM-tulajdonos: Túl sok befektetést igényelt volna az Index

A tavaly Simicska Lajostól a Class FM-et felvásárló John Michael McNutt elmondta, miért nem ő vásárolta meg végül a legnagyobb magyar hírportált. Arról is beszélt, tulajdonképpen örül, hogy a Médiatanács elnémította az FM hullámsávon a rádióját.

Publikálás ideje: 2017.05.15.

Strasbourgig mehet a Class FM

A Class FM új tulajdonosa szerint a jövő a digitális rádióé, mégis küzdenek az analóg frekvenciahálózatért, ami akár 5 évre is beragadhat a jogi hercehurca miatt. Erős interjút adott a 24.hu-nak Michael McNutt. 

Publikálás ideje: 2017.05.15.