Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Class FM halálából a Rádió 1 és a Petőfi profitált leginkább

A rádiós piac átrendeződésével nem lett sokkal kevesebb rádióhallgató az országban, sőt, Budapesten még emelkedett is a számuk.

Publikálás ideje: 2017.01.11.

Budapesten a 103.9 Sláger FM vezetett

A fővárosban a 103.9 Sláger FM a piacvezető a Class FM lekapcsolása után - többek között ez derült ki a TNS-Hoffmann-Mediameter által közzétett 2016. novemberi és decemberi adatokból.

Publikálás ideje: 2017.01.11.

Új korszak a hazai rádiós piacon

A Class FM elhallgatása után újabb eredmények születtek a hazai rádió piacon.

Publikálás ideje: 2017.01.10.

Így készülnek a karácsonyra a Class FM sztárjai

A Class FM műsorvezetői is javában készülnek az ünnepekre, hiszen már nem kell sokat aludni karácsony reggeléig. Argyelán Kriszta idén is köszönti a Class hallgatókat, de a meghitt családi ünneplés sem maradhat el, ahogyan Garami Gábor, Juhász Bálint, Szani Roland és Mákszem Levente életében sem.

Publikálás ideje: 2016.12.23.

Beteg gyerekeknek segített a Class FM

December 20-án a rádió műsorvezetői élőben teljesítették az I. számú Gyermekgyógyászati Klinika csöppségeinek dalkívánságait, emellett adománygyűjtést indítottak.

Publikálás ideje: 2016.12.21.

Jégre mennek a Class FM műsorvezetői

A Class FM műsorát bárki élőben élvezheti, aki december 22-én és 23-án, valamint 27-30-ig a Városligeti Műjégpályára látogat.

Publikálás ideje: 2016.12.21.

Fontos kórházi készülékre gyűjt a Class FM

Az ünnepek közeledtével a beteg gyerekek arcára is sikerült mosolyt csalnia a Class FM-nek. December 20-án a rádió műsorvezetői élőben teljesítették az I. számú Gyermekgyógyászati Klinika csöppségeinek dalkívánságait, emellett adománygyűjtést indítottak, hogy egy új EEG készüléket biztosíthassanak az intézmény számára. A Class FM a jótékonysági akció kezdeteként 875.000 Ft-ot ajánlott fel a készülék beszerzéséhez.

Publikálás ideje: 2016.12.21.

A Műjégpályára vonul a Class FM

December 22-én és 23-án, valamint 27-30-ig a Városligeti Műjégpályára látogat műsorvezetőivel együtt a Class FM.

Publikálás ideje: 2016.12.21.

Kedélyborzoló évet zárt a rádiós piac 2016-ban

2016 a korábbi évekhez képest meglepően mozgalmasan alakult a rádiós piacon, amire 2012, a Neo FM megszűnése és a Simicska Lajos érdekkörébe tartozó Class FM egyeduralma óta nem volt példa. Andy Vajna beszállt a rádiós bizniszbe, a Class FM külföldi kézre került, frekvenciaengedélye lejárt, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pedig nem sieti el az új pályázat kiírását. A márciusban lejárt hallgatottságmérési szerződés után is késik az új tender, ami szintén borzolja a kedélyeket, és nem tesz jót az amúgy is gyengélkedő rádiós hirdetési piacnak.

Publikálás ideje: 2016.12.21.

A Class FM szeretné, ha ingyen lehetne hallgatni, az NMHH meg nem

Új műsorvezetőkkel, rendezvényekkel és játékokkal igyekszik fennmaradni az online rádióvá lefokozott Class FM, és el akarják érni a mobilszolgáltatóknál, hogy a rádió hallgatása közben forgalmazott adatmennyiségért ne kelljen fizetni. Az NMHH a napokban meszelte el a Telekomot egy ilyen trükkért.

Publikálás ideje: 2016.12.08.