Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Class FM-ügy: a bíróság mindenben az NMHH-nak adott igazat

Ahogy februárban megírtuk, a Médiatanács formai hibára hivatkozva kizárta a már kizárólag weben fogható Class FM-et működtető Advenio Zrt.-t az országos kereskedelmi rádiós pályázatból. Az Advenio ezért márciusban felülvizsgálati kérelmet nyújtott be, de a bíróság minden tekintetben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának adott igazat - írja az MTI.

Publikálás ideje: 2018.04.13.

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Az Advenio Zrt. bírósági felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának pályázati nyilvántartásba vételt megtagadó végzésével szemben, ezért a tanács legutóbbi ülésén – a törvényi előírásoknak megfelelően – felfüggesztette az országos kereskedelmi rádiós pályázati eljárást.

Publikálás ideje: 2018.03.08.

Eldőlni látszik, ki indíthat új országos kereskedelmi rádiót

A Médiatanács kizárta az országos pályázatból a Class FM-et. Bakai Mátyás, a pályázaton egyedül maradó kft. tulajdonosa néhány hónapja még Andy Vajnának dolgozott, sőt a cég jelenleg is a Rádió 1 partnere.

Publikálás ideje: 2018.02.22.

A Class FM-en is lesznek politikai hirdetések

Három kereskedelmi médiaszolgáltató jelentkezett a Nemzeti Választási Bizottságnál (NVB), hogy a hétvégén indult választási kampányban politikai reklámot kíván közzétenni - közölte a Nemzeti Választási Iroda az MTI-vel.

Publikálás ideje: 2018.02.20.

A közszolgálati rádión kívül csak a Class FM fog politikai reklámokat sugározni

Szombatig lehetett jelentkezni a Nemzeti Választási Bizottságnál.

Publikálás ideje: 2018.02.19.

Ez történt a magyar rádiós piacon 2017-ben

Meglehetősen mozgalmas és eseményekkel teli év volt 2017 a magyar rádiós piacon. Az új esztendő startjával együtt egy piaci átrendeződés vette kezdetét januárban. Ennek oka, hogy 2016. november 19-én megszűnt Magyarország egyetlen országos lefedettségű kereskedelmi rádiója, a Class FM.

Publikálás ideje: 2018.01.01.

Stohl Andrásnak csak a pénz számít - exkluzív interjú Sebestyén Balázzsal

Az RTL és a Rádió 1 legfontosabb műsorvezetőjével, Sebestyén Balázzsal beszélgettem. Elmondta, miért szeret dolgozni a Gyertek át!-on, mit gondol a Nyerő Páros sikeréről és a Kicsi Óriások sikertelenségéről. Mesélt a vadonatúj vetélkedőjéről, A Falról, valamint annak extra olaszországi forgatásáról.

Publikálás ideje: 2017.12.04.

Mi történt a Class FM lekapcsolása óta eltelt egy évben?

2016 végére, a Class FM lekapcsolása miatt vákuum alakult ki a rádiós piacon, mind a hallgatottságot, mind a hirdetési büdzsét tekintve. A Class FM napi szinten szűk 2,5 millió embert ért el a TNS Hoffmann-Mediameter (ma már Kantar Hoffmann-Mediameter) konzorcium mérése szerint, a csatorna pedig körülbelül 2,5-3 milliárd forint hirdetési bevételhez jutott 2016-ban. Erős emberek és agresszív terjeszkedés a rádiós piacon 2017-ben.

Publikálás ideje: 2017.11.20.

A Class FM tulajdonosa beperelte a Médiatanácsot

Az Index birtokába került dokumentumok szerint tegnap reggel 8-kor az Advenio ZRT beperelte a Médiatanácsot, és a bíróságon szeretné elérni, hogy az országos kereskedelmi rádiós frekvenciapályázatként emlegetett pályázatot azonnali hatállyal visszavonják, mert az több pontban is megsérti a Médiatörvényt.

Publikálás ideje: 2017.11.17.

McNutt és egy Vajna-közeli cég mennek az országos kereskedelmi rádióért

Jól olvasod, Mészáros Lőrinc kimarad a buliból. A Class FM-es Michael McNutt ellenfele egy olyan cég, amit a Rádió 1 korábbi ügyvezetője irányít, és korábban Vajnáé volt.

Publikálás ideje: 2017.11.10.