Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Breaking: Sebestyén Balázs súlyosan megbetegedett

Feleségével együtt kapta el a súlyos kiszáradást okozó fertőzést a műsorvezető. A fürdőszoba padlóján fekszem - üzente Sebestyén Balázs (40) a Morning Show kedd reggeli adásába, miután kiderült, hogy a Class FM és az RTL Klub népszerű műsorvezetője "balesetet szenvedett", méghozzá a feleségével együtt, aki szintén a Morning Show munkatársa.

Publikálás ideje: 2016.11.08.

A Sláger Fm a Robbie Williams koncert partnere

Robbie Williams ma Londonban bejelentette az európai stadion turnéját. Budapesten augusztus 23-án lép fel a Groupama Arénában.

Publikálás ideje: 2016.11.08.

Bővül a Rádió 1 lefedettsége

2016. november közepétől jelentősen bővül a 96.4 Rádió 1 vételkörzete, így a csatorna Budapesten kívül hamarosan Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Szekszárd, Baja, Paks, Dunaföldvár, Balaton, Heves és ezen területek körzetében is elérhető lesz.

Publikálás ideje: 2016.11.03.

Rádiókról döntött a Médiatanács

Több helyi rádiós frekvencia pályázati ügyében született döntés a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának múlt heti ülésén: egy bajai pályázaton alaki vizsgálat zajlott, elfogadták egy győri frekvencia végleges pályázati felhívásának szövegét, esztergomi telephellyel ideiglenes szolgáltatás indulhat, és több helyi rádió hálózatba kapcsolódását is engedélyezték.

Publikálás ideje: 2016.11.01.

Helyi rádiós pályázati döntéseket hozott az NMHH Médiatanácsa

Több helyi rádiós frekvencia pályázati ügyében született döntés a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának eheti ülésén.

Publikálás ideje: 2016.10.28.

Kolozsvári Rádió: egész napos, de kisebb területen

November elsejétől egész napos magyar adással jelentkezik, de kisebb területen lesz fogható a Kolozsvári Rádió - tájékoztatta az MTI-t Szentannai Ágota, a közszolgálati rádió főszerkesztő-helyettese.

Publikálás ideje: 2016.10.28.

Valahol, valamilyen formában folytatódik a Morning Show

A kegyvesztett Simicska Lajos hiába adta el a rádióját, és hiába reménykedett az új tulajdonos: a Médiatanács augusztus 1-jai döntése alapján a Class FM frekvenciaengedély-hosszabbítási kérelmét elutasították.

Publikálás ideje: 2016.10.27.

Class FM helyett Andy Vajna rádióját kapja a fél ország

Hozzájárult a Médiatanács ahhoz, hogy az eddig csak Budapesten fogható Rádió 1 november 15-től már a fél országban fogható legyen, köztük Miskolcon, Pakson, Győrben és más vidéki nagyvárosokban, írja a Hvg.hu.

Publikálás ideje: 2016.10.26.

Sírva adta át Rákóczi a Morning Show ajándékát

A Class FM Morning Show nagyágyúi ott segítenek, ahol tudnak. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri támogattak már kórházat és gyermekétkeztetési alapítványt, hattagú táti család otthonát újították fel, most pedig a rendkívül nehéz körülmények között élő Juditék életét könnyítették meg egy új autóval.

Publikálás ideje: 2016.10.25.

Szerződést bontott a Trimedia és a Radio 1

A Radio Plus Kft. és a Trimedia Kft., a közöttük létrejött kizárólagos reklámértékesítési szerződést október 19. napjával megszüntették.

Publikálás ideje: 2016.10.21.