Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Csúcson Zala kedvence, az Egerszeg Rádió 95.1!

Mesébe illő az Egerszeg Rádió 95.1 története akkor, amikor rádiók születnek a semmiből, majd szűnnek meg akár a kiéleződő verseny, akár a politikai helyzet következtében.

Publikálás ideje: 2016.11.17.

Balázs: Morning show lesz ma reggel is, kitaláljuk, hogyan tovább

Portás telefonált egyet, mielőtt beengedett az épületbe mondta szerda reggel hatkor Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője a Class FM épülete előtt a sajtó munkatársainak. Bár kedden még úgy tűnt, mától nincs élő műsoruk a rádióban, végül mégis engedték, hogy élőben jelentkezhessenek be.

Publikálás ideje: 2016.11.16.

Úgy volt, hogy már nem lesz több Morning Show

Sebestyén Balázs azt mondja, a televíziós munkáira kíván koncentrálni, és mostantól minimalizálja rádiós szereplését - ezt közölte a Class FM. A mûsorvezetõ szerint ez hazugság, szerettek volna elbúcsúzni csütörtökön és pénteken, de egy levelet kapott arról, hogy nem kell bemennie

Publikálás ideje: 2016.11.16.

Elköszöntek Balázsék


Publikálás ideje: 2016.11.16.

Senki nem tudja, hány embert érdekel Vajna rádiója

A rádiós közönségmérés még kényesebb téma, mint a tévés, itt általában csak reach adatokat adnak meg, azaz a legalább egy percre bekapcsolódó hallgató pont olyan súllyal esik latba, mint a Morning Show-t lelkiismeretesen végighallgató rajongó.

Publikálás ideje: 2016.11.15.

Indul a Megafon!

November 16-án, délután 4 órakor kezdi meg sugárzását a balassagyarmati központú Megafon. A rádióadó indulásának hivatalos bejelentése múlt péntek este történt meg az egyik helyi szórakozóhelyen.

Publikálás ideje: 2016.11.15.

Áll a bál a Class FM-nél


Publikálás ideje: 2016.11.15.

Éjfélkor elhallgat az Ozone FM

Nem szólnak tovább a "mai slágerek, maximumon", ugyanis az Ozone FM és a nyíregyházi Rádió Pont 1 frekvenciáin éjféltől a Rádió 1 sugároz majd.

Publikálás ideje: 2016.11.14.

Rádióhallgatás az ősz elején

Naponta országosan közel 6 millióan, míg a fővárosban több mint 1 millióan rádióznak - derül ki a TNS Hoffmann-Mediameter konzorcium 2016. június-szeptemberi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2016.11.10.

Újabb két helyi frekvenciát hirdettek meg

A Médiatanács véglegesítette az Esztergom 98.1 MHz helyi rádiós frekvencia pályázati felhívását, valamint elfogadta a Hajdúnánás 93.3 MHz helyi frekvencia pályázati felhívásának tervezetét.

Publikálás ideje: 2016.11.10.