Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Így telt a nyár a rádiózás szempontjából

Naponta országosan közel 6 millióan, míg a fővárosban több mint 1 millióan rádióznak - derül ki a TNS Hoffmann-Mediameter konzorcium 2016. május-augusztusi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2016.10.11.

Összetette portfólióját a KOD Média és az MSC Média

Mostantól egy kézből lesz elérhető a legnagyobb rádiós portfólió.

Publikálás ideje: 2016.10.11.

Sebestyén Balázs fogadást veszített, de a megalázást megúszta

Sebestyén Balázs követőinek száma elérte a Facebookon a 150 ezret, hiába kampányol amellett, hogy rajongói ne kövessék, egyre többen vannak hivatalos oldalán - a hirtelen jött emelkedés Kasza Tibinek és követőtáborának is köszönhető.

Publikálás ideje: 2016.10.03.

Magyar alkotó nyert nemzetközi rádiós díjat

Mészáros Péter nyerte el a Nemzetközi Rádió- és Televízió Unió (URTI) idei rádiós díját az év felfedezettje kategóriában.

Publikálás ideje: 2016.09.30.

Dinamikus változásokat él meg a rádiós piac

Csikesz Erika, a Sláger FM vezérigazgatója az Internet Hungary-n tartott előadást.

Publikálás ideje: 2016.09.28.

A Kúria is a Klubrádiónak adott igazat az NMHH elleni perben

Mintegy százmillió forintot kell visszafizetnie az Klubrádió számára a médiahatóságnak – így döntött felülvizsgálati eljárásában a Kúria.

Publikálás ideje: 2016.09.28.

Ízlés dolga – Az országos rádiós pályázati felhívás értékelése

A Médiatanács múlt héten tette közzé a Class FM helyébe lépő országos kereskedelmi rádió pályázati felhívásának tervezetét. A tervezet alapján a Médiatanácsnak tökéletesen megfelel az a rádiós piaci modell, amiben a monopol helyzetben lévő kereskedelmi rádió letarolja az állami reklámokkal eltorzított piacot. És a hatóság nagyon nem szeretné, ha a Class nyerné meg a pályázatot. Polyák Gábor írása.

Publikálás ideje: 2016.09.26.

Utoljára útra kel a Morning Show

Szeptember 26-tól öt napon keresztül öt nagyvárosban indítja a napot a Morning Show. Sopronban, Kaposváron, Baján, Egerben és Budapesten találkozhatnak a hallgatók Sebestyén Balázsékkal.

Publikálás ideje: 2016.09.25.

Cooky visszatér

A tévés és rádiós műsorvezető 2016. október 3-tól mindennap újra hallható a 96.4 Rádió 1-en.

Publikálás ideje: 2016.09.23.

Indul a Morning Show Nagy Őszi Roadshow-ja

Ismét páratlan meglepetésekkel és nyereményesővel szolgál hallgatóinak a Class FM csapata! Az ország leghallgatottabb reggeli rádióműsorának tagjai újra felkerekednek, hogy szeptember 26-tól öt napon keresztül hazánk öt nagyvárosában indítsák a napot. Sopronban, Kaposváron, Baján, Egerben és Budapesten a hallgatók nem csak találkozhatnak hazánk legismertebb rádiósaival, de értékes nyereményekért is játszhatnak: a főnyeremény egy Suzuki SX4 S-Cross személygépkocsi.

Publikálás ideje: 2016.09.23.