Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Nagydumás kicsi óriás a Morning Showban

A Kicsi Óriások egyik résztvevőjének régi álmát váltotta valóra Sebestyén Balázs tegnap reggel. Martinkának, a műsor talpraesett és nagyszájú csemetéjének még az adások alatt ígérte meg a népszerű rádiós, hogy egyszer vendége lehet a reggeli műsorában. Martin álma valóra vált, ám Balázsékat váratlanul érte a látogatás, ami egy-két kacagtató szituációt eredményezett.

Publikálás ideje: 2016.10.21.

Kedvező pozícióban a Sláger FM

Továbbra is a Sláger FM a leghallgatottabb a budapesti vételkörzetű rádiócsatornák között.

Publikálás ideje: 2016.10.20.

Budapesten a Sláger a sláger

Továbbra is a Sláger FM a leghallgatottabb a budapesti regionális rádiócsatornák között.

Publikálás ideje: 2016.10.20.

Beszáll a futballba a 103.9 Sláger FM

Stratégiai megállapodást kötött a 103.9 Sláger FM a Merkantil Bank Ligában szereplő Vác Futball Clubbal, melynek részeként a Budapesten és környékén fogható rádióadó megjelenik az NBII-es klub játékosainak mezén.

Publikálás ideje: 2016.10.15.

Felfüggesztették a Class FM frekvenciájára kiírt pályázatot

A Class FM tulajdonosa által indított per befejezéséig a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság felfüggesztette az új országos rádiófrekvencia használatára vonatkozó pályázati eljárást, derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pénteki közleményéből.

Publikálás ideje: 2016.10.14.

Újra együtt a Rádió 1 egykori managementje

Program-, promóciós és pénzügyi területen erősített a budapesti zenei csatorna.

Publikálás ideje: 2016.10.13.

Elhallgat a Class FM, nem lesz más helyette

Felfüggesztették az országos kereskedelmi rádióhálózatra kiírt frekvenciapályázatot, de a Class FM-nek mindenképpen el kell hallgatnia novemberben. A bírósági döntés miatt akár több hónapra, évre is visszakerülhetünk a rendszerváltás előtti időszakba: nem lesz országos kereskedelmi rádió.

Publikálás ideje: 2016.10.13.

Hiába fellebbezett a Class FM?

A Class FM műsorsugárzását biztosító használati jogosultság ez év november 19-én lejár, és annak ideiglenes meghosszabbítására nem kötelezhető a Médiatanács.

Publikálás ideje: 2016.10.13.

Az elnémuló Class FM hallgatóira is „pályázik” Andy Vajna új rádiója, a Rádió 1

Gyakorlatilag újra összeállt a 2012-ben elnémult Rádió 1 egykori menedzsmentje: immáron az Andy Vajna által azonos néven elindított rádiónak dolgoznak. Várják a bajba került, nem sokára elnémuló Class FM hallgatóit.

Publikálás ideje: 2016.10.13.

Hiába vezet toronymagasan a Class FM, hamarosan bezár

Naponta országosan közel 6 millióan, míg a fővárosban több mint 1 millióan rádióznak – derül ki a TNS Hoffmann–Mediameter konzorcium 2016. május–augusztusi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2016.10.12.