Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Megújult a Klasszik Rádió és a Jazzy

Az azonos tulajdonosi körbe tartozó két budapesti, prémium rádióban több változás is hallható.

Publikálás ideje: 2016.09.07.

Indul a Katolikus Rádió 20. frekvenciája

Közel kétéves pályázati eljárás eredményeképpen nemrég Orosházán nyert frekvenciát a Magyar Katolikus Rádió, ami a 20. FM adóállomásuk lesz.

Publikálás ideje: 2016.09.03.

33,2 milliós támogatás műszaki fejlesztésre

Többek között új kamerák és mikrofonok beszerzését finanszírozza 33,2 millió forinttal kilenc televízió és öt rádió számára a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a közösségi médiaszolgáltatók technikai modernizációjára kiírt idei pályázaton. A testület eheti ülésén más döntések mellett több száz ezres bírságokat is megállapítottak a nézők médiajogi védelme érdekében.

Publikálás ideje: 2016.09.03.

Miért titkolja ennyire a Petőfi Rádió a hallgatottságát?

Nem kis hiszti közepette alakította át a kormány a magyar könnyűzenei életben sokáig meghatározó MR2 Petőfit, mondván a menekültellenes reklámoknak és kormánypropagandának rádiónak több emberhez kell eljutni, ha már közszolgálati.

Publikálás ideje: 2016.09.01.

Csikesz Erika lett a Sláger FM vezérigazgatója

Szeptember elsejétől új vezérigazgatót igazolt Csikesz Erika személyében a rádió.

Publikálás ideje: 2016.09.01.

Új csúcsvezető a Sláger FM élén


Publikálás ideje: 2016.09.01.

Class Nyár 2016 - szupersztárokkal


Publikálás ideje: 2016.09.01.

Új vezető a Sláger FM élén

Szeptember elsejétől új vezérigazgatót igazolt Csikesz Erika személyében a rádió csatorna.

Publikálás ideje: 2016.09.01.

Elhallgat a Class FM frekvenciája

Jogszabály alapján kizárható, hogy november 19-ig nyertest hirdessenek a Class FM által használt országos kereskedelmi frekvencia pályázatán. Ekkor jár le a Class frekvenciajogosultsága, úgyhogy néhány hétig valószínűleg elnémul a legnagyobb elérésű rádiós hálózat az országban.

Publikálás ideje: 2016.08.30.

Balázsék egyelőre a Class FM-re koncentrálnak

A Blikk egyik informátora szerint a Morning Show hamarosan műsorvezetőkkel együtt átköltözik Andy Vajna Rádió 1 nevű adójára, mert Nem lehetett félreérteni, ahogy a Rádió 1 vezetői arról beszéltek, hogy Balázsék náluk folytatják, és nem úgy tűnt, mintha ez titok lenne – mondta informátorunk, aki…

Publikálás ideje: 2016.08.24.