Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Facebookon szivatják kollégái Balázst

Vadon Jani és Rákóczi Feri úgy döntöttek, hogy nagy feladat elé állítják rádiós kollégájukat, Sebestyén Balázst: a hírhedten Facebook-ellenes műsorvezetőnek saját oldalt kell kreálnia a legnépszerűbb közösségi portálon. Ha nem lesz 250 ezer követője november közepéig, törölheti magát, ha viszont meghaladja az oldalát kedvelők száma az "álomhatárt", akkor - nagy bánatára - tovább kell működtetnie.

Publikálás ideje: 2016.09.22.

Feljelentik Bolgár Györgyöt

Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta, hogy megítélésük szerint a rádiós kimeríti a Btk. szerinti, kommunizmus bűneinek tagadását.

Publikálás ideje: 2016.09.21.

Közös rádióműsort indítanak a V4-ek

Az adásban a V4 egészéről és az egyes országok aktuális eseményeiről szóló programok szerepelnének.

Publikálás ideje: 2016.09.21.

Indul a Class FM őszi roadshow-ja

A Class FM Morning Show idén ősszel is bejárja az országot, ezúttal Sopron, Kaposvár, Baja, Eger és Budapest városokban lesz nyereményjáték.

Publikálás ideje: 2016.09.20.

Változás az InfoRádió sales csapatában


Publikálás ideje: 2016.09.19.

Ismét Superbrands díjas a Petőfi

A csatorna már többször is elnyerte a kitüntetést, amit piackutatási adatok alapján egy szakmai bizottság ítélt meg a közszolgálati rádiónak - adta hírül az M1 hírcsatorna.

Publikálás ideje: 2016.09.16.

Nyilvános az országos pályázat-tervezet

Elfogadta és honlapján is közzétette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az idén novemberben lejáró országos kereskedelmi rádiós jogosultság pályázati felhívásának tervezetét, amely szerint az adóhálózat négy adóval bővül majd.

Publikálás ideje: 2016.09.15.

Előrehozta a karácsonyt a Morning Show

A leghallgatottabb rádió reggeli műsorvezetői úgy döntöttek, hogy idén már szeptember közepén megtartják a karácsonyt. A Morning Show sztárjai mindenről gondoskodtak, a közismert örökzöld dallamok és ünnepi fogások mellett meg is ajándékozták egymást, bár kikötötték, hogy csak 500 forint értékben költhetnek egymásra.

Publikálás ideje: 2016.09.15.

A Rádió Rock szövetkezik a Sláger FM és a Rádió1 reklámidejét is értékesítő sales-house-zal

A május közepén indult, 95,8 MHz-es frekvencián hallható budapesti rockrádió a TriMedia Kft.-vel szerződött. Ez utóbbi cég árulja Andy Vajna új rádiójának, a Rádió1-nek és a Tematic Media Group Sláger FM-jének reklámidejét is.

Publikálás ideje: 2016.09.14.

Változás az InfoRádió értékesítési csapatában

Távozik a rádiótól Hamvas Márta, kereskedelmi igazgató.

Publikálás ideje: 2016.09.14.