Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Előrehozta a karácsonyt a Morning Show

A leghallgatottabb rádió reggeli műsorvezetői úgy döntöttek, hogy idén már szeptember közepén megtartják a karácsonyt. A Morning Show sztárjai mindenről gondoskodtak, a közismert örökzöld dallamok és ünnepi fogások mellett meg is ajándékozták egymást, bár kikötötték, hogy csak 500 forint értékben költhetnek egymásra.

Publikálás ideje: 2016.09.15.

A Rádió Rock szövetkezik a Sláger FM és a Rádió1 reklámidejét is értékesítő sales-house-zal

A május közepén indult, 95,8 MHz-es frekvencián hallható budapesti rockrádió a TriMedia Kft.-vel szerződött. Ez utóbbi cég árulja Andy Vajna új rádiójának, a Rádió1-nek és a Tematic Media Group Sláger FM-jének reklámidejét is.

Publikálás ideje: 2016.09.14.

Változás az InfoRádió értékesítési csapatában

Távozik a rádiótól Hamvas Márta, kereskedelmi igazgató.

Publikálás ideje: 2016.09.14.

Sales house-t választott a Rádió Rock

A május közepén indult, 95,8 MHz-es frekvencián hallható budapesti rádió stratégiai együttműködést kötött a sales house-ként működő TriMedia Kft-vel.

Publikálás ideje: 2016.09.14.

Így szólt a rádió idén nyáron

Naponta országosan közel 6 millióan, míg a fővárosban több mint 1 millióan rádióznak - derül ki a TNS Hoffmann-Mediameter konzorcium 2016. április-júliusi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2016.09.12.

Eladták a Karc FM-et

Liszkay Gábor cége, a Magyar Idők Kft. beváltotta vételi opcióját, így tulajdonába került a Karc FM - értesült a hvg.hu.

Publikálás ideje: 2016.09.12.

A Class FM magasan vezeti a rádiós hallgatottságot, de leáll

Naponta országosan közel 6 millióan, míg a fővárosban több mint 1 millióan rádióznak – derül ki a TNS Hoffmann–Mediameter konzorcium 2016. április–júliusi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2016.09.12.

Tudományos magazint indít az InfoRádió az Akadémiával

"Szigma - a holnap világa" címmel tudományos magazinműsor indul szeptember 13-án, kedden a 19 órai hírek után az InfoRádióban a Magyar Tudományos Akadémia támogatásával.

Publikálás ideje: 2016.09.12.

Besokalltak a Simicska-féle Class FM-nél, most kürtőskalácsos vállalkozásuk van Spanyolországban

Két Class FM-es története, amiben benne van mindaz, ami a jelenkori Magyarországra jellemző: a külföldre vándorlás és a médiamunkások nem egyszerű élete. Elkerülhetetlenül szóba jött Simicska Lajos, a rádió volt tulajdonosa is. Interjú Tóth Brigittával, a rádió volt hírszerkesztő-hírolvasó-riporterével.

Publikálás ideje: 2016.09.09.

Visszatért a Rádió 1-hez Hauk Zoltán

Szeptember 9-től Hauk Zoltán a Rádió 1 kereskedelmi igazgatója, feladata a Rádió 1 kereskedelmi osztályának felépítése, illetve üzleti stratégiájának kialakítása.

Publikálás ideje: 2016.09.09.